Turgutlu'nun Durakları Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Turgutlu'nun Durakları Yenileniyor

Turgutlu\'nun Durakları Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde otobüs duraklarını değiştirmeye başladı.

29.07.2016 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde otobüs duraklarını değiştirmeye başladı. Turgutlu merkezinin tüm otobüs durakları yenilenecek.

Manisa'nın ulaşım sorununu çözmek için, ulaşımda dönüşüm projesini gerçekleştiren ve ulaşım master planı hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorunsuz bir şekilde bu hizmetlerden faydalanması için gerekli altyapıları da hazırlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu ilçesinde otobüs durakları yenilenmeye başladı. Yenilenen otobüs durakları vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Sıcaktan ve yağıştan koruyacağız

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nca, Turgutlu ilçesindeki otobüs durakları yenileniyor. İlçe merkezinde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları bitmek üzere. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları ile il genelinde ulaşıma yönelik hamleler geliştirildiğinin altını çizen Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Turgutlu İlçemizde durakları yenileme çalışmalarında son aşamaya geldik. Yeni konuşlandırdığımız otobüs durakları yaz aylarında vatandaşları sıcaktan, kış aylarında da yağmurdan koruyacak nitelikte. Hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu'nun Durakları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement