Turizmciden Develi'ye Turizm Yatırımı - Son Dakika
Yerel

Turizmciden Develi'ye Turizm Yatırımı

Turizmciden Develi\'ye Turizm Yatırımı

Kayseri’nin Develi ilçesine hayırsever turizmci Fahri Mor tarafından yaptırılacak olan Turizm Meslek Lisesinin yapımına ilişkin protokol imzalandı.

07.05.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Develi ilçesine hayırsever turizmci Fahri Mor tarafından yaptırılacak olan Turizm Meslek Lisesinin yapımına ilişkin protokol imzalandı.

Valilik makamında düzenlenen protokol törenine Vali Orhan Düzgün, Develi Kaymakamı Enver Ünlü, İl Mili Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve hayırsever Fahri Mor'un oğlu Fahrettin Mor katıldı. Hayırsever Fahri Mor ise ilerleyen yaşı nedeniyle protokol törenine katılamadı. Protokol töreninde konuşan Vali Orhan Düzgün, "Develi ilçemizde Fahrettin Mor ve babası Fahri Mor tarafından yaptırılacak olan Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin protokol töreninde biraraya geldik. Fahri amca tabi biraz yaşının ileri olması sebebiyle kendisi İstanbul'dan gelemedi. Onun adına biz oğlu Fahrettin beye teşekkür ediyoruz" dedi.

Düzgün ayrıca, "Tabi ilimizde turizmin gelişmesi yönünde ciddi çalışmalar yapılmaya başlandı. Yapılan çalışmalardan birisi Develi ilçemizde yer alıyor. Turizm Meslek Lisesi bir eğitim kurumu olmakla beraber bu sektörün ihtiyacı olan nitelikli personel açığının kapanması bakımından da son derece önemli. Burada okuyan çocuklar kendi memleketlerinden kopmayarak kendi yörelerinde iş bulma imkanına sahip olabilecekler. Bu konuda ciddi bir imkan sunulmuş olacak. Ben memleketlerine olan sevdaları sebebiyle Fahri Mor ve Fahrettin Mor'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizmciden Develi'ye Turizm Yatırımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement