Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, - Son Dakika
Yerel

Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu,

Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu,

Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, diğer sendikalar gibi kendilerinin boş vaatlerde bulunmadığını söyledi.
Karabacakoğlu, Şerife Bacı Öğretmenevinde başkanlığını yürüttüğü Türk Büro-Sen Kastamonu Şube'sinin 5'inci...

01.12.2013 17:29

Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, diğer sendikalar gibi kendilerinin boş vaatlerde bulunmadığını söyledi.

Karabacakoğlu, Şerife Bacı Öğretmenevinde başkanlığını yürüttüğü Türk Büro-Sen Kastamonu Şube'sinin 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye Kamu-Sen ifadesinin boş yere ortaya atılmış ifade olmadığını belirterek, sendikal mücadelelerinin büyük sıkıntılar içerisinde bu günlere geldiğini kaydetti.

Türk Büro-Sen Kastamonu Şubesi olarak 610 üyeyle sendika hizmetlerine devam ettiklerini hatırlatan Karabacakoğlu, "Kamu çalışanlarını biz tercih etmesi konusunda çok fazla vaatte bulunamıyoruz. Kimi sendikalar gibi boş vaatlerde bulunmuyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak bütün üyelerimizin ayrım gözetmeksizin hepsini aynı mesafede görüyoruz. Asıl önemli olan biz kimsenin gücüyle ve desteğiyle değil kendi yüreğimizin gücüyle, kendi sesimizin tonuyla mücadelede bütün üyelerimizin yanındayız" dedi.

Ayrıca Karabacakoğlu, okullardan kaldırılan 'Andımız'ı üyeleriyle birlikte hep bir ağızdan okuyarak tepki gösterdi.

Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Ercan Karabacakoğlu, tekrar güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Türk Büro-Sen Kastamonu Şubesi'nin kongresinin ardından Türkiye Kamu-Sen Kastamonu Şubesine bağlı sendikalar genel kurullarını tamamlamış oldu. Yapılan genel kurullarda Türk Eğitim-Sen'e Nedim Afacan, Türk Diyanet Vakıf-Sen'e Osman Barışoğlu, Türk Yerel Hizmet-Sen'e Hikmet Çıvgın, Türk Büro-Sen'e Ercan Karabacakoğlu, Türk Tarım Orman-Sen'e Ahmet Gider, Türk Sağlık-Sen'e Cengiz Büyükkapucu ve Türk Haber-Sen'e Nejdet Kutucu başkanlığa seçildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Büro-Sen Kastamonu Şube Başkanı Ercan Karabacakoğlu, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement