Türk Futbolunda Gündem Yine Emre Belözoğlu - Son Dakika
Spor

Türk Futbolunda Gündem Yine Emre Belözoğlu

Türk Futbolunda Gündem Yine Emre Belözoğlu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçta Slaven Bilic'le tartışma yaşayan tecrübeli futbolcu, geçmiş dönemde de benzer olaylarla sıkça gündeme gelmişti.

25.03.2015 13:58

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın ardından medyada en çok tartışılan isimlerden milli futbolcu Emre Belözoğlu, kariyeri boyunca başarılarının yanı sıra saha içi ve saha dışı yaşadığı olaylarla da spor kamuoyunun en çok konuştuğu isimlerden biri oldu.

Tecrübeli futbolcu, son olarak Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın ilk yarısında siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Slaven Bilic'le tartışma yaşamıştı.

Tartışma sırasında söylediği sözlerin yanı sıra devre arasında soyunma koridorlarında kullandığı ifadeler nedeniyle Beşiktaş Kulübü tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Emre Belözoğlu, son yıllarda vukuatlarıyla ön plana çıktı.

Yıldızının parladığı Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı aldığı yıl İngiltere'nin Leeds United takımıyla deplasmanda oynanan maçta kırmızı kart gören Emre Belözoğlu, o dönem sarı-kırmızılı ekibi çalıştıran teknik direktör Fatih Terim tarafından sert bir şekilde oyun kenarına alınmış, bu görüntüler uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Türk Futbolunda Gündem Yine Emre Belözoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement