Türk Hava Kurumu Kurban Derisi Toplama Hizmetine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Türk Hava Kurumu Kurban Derisi Toplama Hizmetine Devam Ediyor

Türk Hava Kurumu Kurban Derisi Toplama Hizmetine Devam Ediyor

Türkiye’de havacılığın gelişmesi için 89 yıldır durmaksızın çalışan Türk Hava Kurumu (THK), vatandaşlardan aldığı destekle bu yıl da gönüllülük esasına göre kurban derisi toplama hizmetine devam ediyor.

20.09.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de havacılığın gelişmesi için 89 yıldır durmaksızın çalışan Türk Hava Kurumu (THK), vatandaşlardan aldığı destekle bu yıl da gönüllülük esasına göre kurban derisi toplama hizmetine devam ediyor.

THK Üniversitesi'nin açılmasıyla birlikte şehit çocuklarına tam burslu eğitim olanağı sağlayan Türk Hava Kurumu, vatandaşların yaptığı kurban derisi bağışlarının hangi amaçlarla kullanıldığını açıklamak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Rixos Otel'de düzenlenen toplantıda THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, THK'ya yapılan yardımların nerelere kullanıldığını anlattı. Yıldırım, "Bu sene çok mutluyuz, Ege'de şehit verdiğimiz çok kıymetli F-16 pilotumuz Nail Erdoğan'ın oğlu üniversitemizi kazandı. Onu üniversitemizde okutmaktan gerçekten mutluluk duyacağız. Biz üniversitemizde bu sene burslu okutacağız. Türk havacılığına babasının bıraktığı yerden çok büyük katkılar sağlayacak ve onu gururla takip edeceğiz. Üniversitemizde şehit çocuklarını okutmaktan büyük gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Türk Hava Kurumu olarak kurban derisi toplama hizmetine devam edildiğini kaydeden Yıldırım, "Türk Hava Kurumu'na devamlı yardımlar yapmışlar. Kurban derilerini Türk Hava Kurumu'na vermişler. Türk Hava Kurumu da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kuruşuna kadar doğru işlerde kullanacaktır. Gençlerimize eğitim vermek için, üniversitemizin daha çok gelişmesi için bu imkanları kullanmaya devam edecektir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Hava Kurumu Kurban Derisi Toplama Hizmetine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement