Türk Kızılayından Muğla'da Sergi - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayından Muğla'da Sergi

Türk Kızılayından Muğla\'da Sergi

Türk Kızılay Derneği Muğla Şubesi, Türk Kızılayının kuruluşundan günümüze kadar, değişik zaman ve mekanlarda yapılan çalışmaları içeren sergi açtı.

28.02.2015 10:54  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılay Derneği Muğla Şubesi, Türk Kızılay'ının kuruluşundan günümüze kadar, değişik zaman ve mekanlarda yapılan çalışmaları içeren sergi açtı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası girişinde 20 fotoğraftan oluşan sergi, MUTSO'yu ziyarete gelen konuklar ve MUTSO üyeleri tarafından ziyaret ediliyor. Türk Kızılay'ı Muğla Şube Başkanı ve aynı zamanda Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Türk Kızılay'ının günümüze kadar olan sürecinin bazı fotoğraflarının bulunduğu serginin önümüzdeki günlerde halka açık bir alanda açmayı planladıklarını söyledi. Karakuş, "Türk Kızılay Genel Merkezimiz tarafından şubemize gönderilen 20 fotoğraf ile sergi açtık. Sergimizin amacı Türk Kızılay'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk zamanından günümüze kadar olan süreçte hangi evrelerden geçtiği, amacı, yaptığı çalışmaları fotoğraflar ile halkımıza tanıtmak. Bunun yanından Türk Kızılay'ına üye olmak isteyen vatandaşlarımızı da üye yapıyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayından Muğla'da Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement