Türk Kızılayı'ndan Evi Yanan Aileye Yardım - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı'ndan Evi Yanan Aileye Yardım

Türk Kızılayı, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde evi yanan aileye yardımda bulundu.

30.09.2015 15:40

Türk Kızılayı, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde evi yanan aileye yardımda bulundu.

Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Alemdar, temin ettikleri çeşitli ev eşyası ve gıda malzemelerini yaklaşık bir ay önce çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Demir ailesine teslim etti.

Alemdar, yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı olarak olay anından bu yana Demir ailesinin yanında olduklarını belirterek, "Ailenin ihtiyaçlarını tespit ettikten sonra Türk Kızılayı Genel Merkezine dilekçe yazarak konuyu bildirdik. Bunun üzerine mutfak seti, kova, leğen, tava, tencere, sahan, sürahi, bardak, tabak, çatal, kaşık, tuzluk, biberlik, kepçe, bulaşık süngeri, sabun, çöp torbası, erzak kolisi, battaniye, kavurma, radyo, ışıldak ve yatak eşyaları gönderildi. Bunları yangınzede aileye teslim ettik. Demir ailesi umarım bundan sonra böyle bir acı yaşamaz" diye konuştu.

Türk Kızılay'ı olarak ilçede yaşanan bütün afetlerde yakından takip ettiklerini vurgulayan Alemdar, "İhtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmek isteyen yardımsever vatandaşlarımızın Karamürsel Türk Kızılayı Şube Başkanlığımıza başvurmaları yeterlidir" ifadesini kullandı.

Evi yanan Ayten Demir ise bu zor günlerinde yanlarında olan Türk Kızılayı'na teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı'ndan Evi Yanan Aileye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement