Türk Kızılayı'nın Yardımları Tuzhurmatu'da İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı'nın Yardımları Tuzhurmatu'da İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıldı

Türk Kızılayı\'nın Yardımları Tuzhurmatu\'da İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıldı

Türk Kızılayı'nın yardımları Tuzhurmatu'da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı Türk Kızılayı'nın Türkmeneli bölgelerindeki insani yardım çalışmaları kapsamında Tuzhurmatu ilçesinde insani yardım dağıtımı yapıldı.

17.07.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı'nın yardımları Tuzhurmatu'da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Türk Kızılayı'nın Türkmeneli bölgelerindeki insani yardım çalışmaları kapsamında Tuzhurmatu ilçesinde insani yardım dağıtımı yapıldı. Türk Kızılayı tarafından gönderilen Ramazan yardım paketleri ilçedeki ihtiyaç sahiplerine verildi. Irak Türkmen Cephesi Salahattin il başkanı Heytem Haşim Muhtaroğlu da yardım dağıtım çalışması sırasında hazır bulundu.

Irak Türkmen Cephesi Salahattin il başkanlığında dağıtımı yapılan yardım paketlerinde temel gıda ürünleri yer aldı. İlçede Irak Türkmen Cephesi tarafından tespit edilen muhtaç aileler ve bazı Türkmen Beyat köylerinden göç eden Türkmen vatandaşlara dağıtıldı.

Yardım çalışmasından faydalanan aileler, sürekli olarak böyle çalışmalarda bulunan Türk Kızılayı ve Irak Türkmen Cephesi Salahattin il başkanlığına teşekkürlerini sundular.

Türk Kızılayı daha önce de belli aralıklarla bir kaç defa Tuzhurmatu ilçesine insani yardım göndererek terör mağdurlarının yanında yer almıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı'nın Yardımları Tuzhurmatu'da İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement