Türk Kuaförlerden İtalya'da Önemli Başarı - Son Dakika
Kültür Sanat

Türk Kuaförlerden İtalya'da Önemli Başarı

Dünya Kuaförler Konfederasyonu’nun düzenlediği uluslararası fuardaki şampiyonada ikincilik ödülünü Türk kuaförler kazandı.

30.10.2014 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk kuaförler, Dünya Kuaförler Konfederasyon'nun (CMC) İtalya'da düzenlediği uluslararası fuardaki şampiyonada ikincilik kupasının sahibi oldu.

CMC'nin İtalya'nın Paestum kentinde 26-27 Ekim'de düzenlediği Dünya Kuaför ve Güzellik Fuarı'nda, İsmail Karaca, Serdar Karaca, Gökhan Hamarat, Ferdi Deren ve makyöz Türkan Ceylan'dan oluşan Türk ekibi, uluslararası yarışmada ikincilik ödülünü kazandı.

Roma'da, ünlü Pantheon meydanında ikincilik kupası ve Türk bayrağı ile fotoğraf çektiren kuaförler, AA muhabirine konuştu.

CMC Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan, "Çok mutluyuz. Etkinlik gerçekten güzel geçti. 29 Ekim'de ülkemize güzel bir bayram hediyesi vermiş olduk" dedi.

İkincilik kupasını kaldıran Türk ekibinde yer alan kuaför İsmail Karaca da CMC Başkanı Ceylan'a böyle bir ekibi bir aya getirdiği için teşekkür ederken, "Biz çok gururlu ve mutluyuz. Bu güzel ödülün 29 Ekim'e denk gelmesi bizi çok heyecanlandırdı. Ayrıca ekip arkadaşlarımızla çok uyumlu çalıştık, zamanla daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Çok mutluyuz" dedi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinden gelen kuaför Ferdi Deren de "Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek çok gurur verici bir şey. Bundan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Türk ekibinde yer alan kuaför Gökhan Hamarat da duygularını şöyle aktardı:

"Çok özel bir duygu. Yaşamak gerekiyor. Bir de ekip şeklinde ülkenizin isminin burada geçmesi ve burada ülkenizi tanıtıyor olmak apayrı bir duygu. Orada elinizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyorsunuz. Birbirinize kenetleniyorsunuz. Daha önce hiç yan yana çalışma yapmamış olsak da kenetlenip, ülkemizi ön plana çıkartmaya çalışıyoruz ki, başardık bunu. Uluslararası kategoride, dünya ikinciliğini almış olmamız gurur verici. Bütün meslektaşlarımın bu duyguyu yaşamasını diliyorum." - Roma

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Türk Kuaförlerden İtalya'da Önemli Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement