Türk Tarım-Sen 7 No'lu Şube Üyelerinden Basın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Tarım-Sen 7 No'lu Şube Üyelerinden Basın Açıklaması

Türk Tarım-Sen 7 No\'lu Şube Üyelerinden Basın Açıklaması

Türk Tarım Sen 7 No'lu Şube üyesi Muzaffer Genç, 2013 toplu sözleşme ile eksik maaş aldıkları iddiasıyla Memur Sen'e dava açtı.

13.01.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Tarım-Sen 7 No'lu Şube üyesi Muzaffer Genç, 2013 toplu sözleşme ile eksik maaş aldıkları iddiasıyla Memur- Sen'e dava açtı.

Genç ve şube üyeleri Bursa Adliyesi önünde toplandı.

Grup adına burada basın açıklamasını okuyan Genç, Memur-Sen'in asrın toplu sözleşmesini yapacaklarını beyan ederek bütün iş kollarında yetki talep ettiğini, memurların da buna güvenerek 11 iş kolunun 10'unda yetkiyi Memur- Sen'e verdiğini söyledi.

Memur Sen'in memurları hayal kırıklığına uğrattığını ileri süren Genç şöyle konuştu:

"Memur Sen'in iktidara  şirin gözükmek için attığı imza sonucunda bugün bile pişkin pişkin ortalıkta gezmesi, ek zam talebinde bulunan sendikamı karalaması, yanlışında ısrarcı olması olayın hukuka taşınmasına sebep olmuştur. Bu nedenle yanlış hesap yaparak daha az maaş almama neden olan Memur- Sen'i ve üyelerinin sorumluluğunu hatırlatmak ve mağduriyetimi gidermek için adalete güvenerek hakkımı tarafsız mahkemelerde aramaya karar verdim. Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Tarım Orman Sen Bursa 7 Nolu Şube Başkanı olarak, memurların 2016 ve 2017 yıllarının satılmaması için, kaybolan hakların kazanılması ve geliştirilmesi için, memurun meselesini gerçek ve şeffaf toplu sözleşmeler ile çözülmesi için memura ses vermek için, hakkı korumak ve aramak için ve dik duruşun timsali olmak için bu davayı açtım."

Genç, daha sonra dava dilekçesini savcılığa verdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Tarım-Sen 7 No'lu Şube Üyelerinden Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement