Türk Telekom Müzik'ten bir ilk! - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom Müzik'ten bir ilk!

Türk Telekom Müzik\'ten bir ilk!

Türkiye'nin ilk aşk şarkıları listesini Türk Telekom Müzik üyeleri oluşturacak.

14.02.2017 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü'nden ilham alarak aşkı ve sevgiyi sosyal medyaya taşıyacak olan Türk Telekom Müzik; özel listeler, videolar ve en romantik şarkıları âşıklarla buluşturacak. Türk Telekom Müzik üyeleri severek dinledikleri ve uygulama üzerinden seçtikleri şarkıyı, Türkiye'nin ilk aşk şarkıları listesine ekleyecek. Bengü, Göksel, Derya Uluğ, Can Bonomo, İrem Derici ve Gökhan Tepe gibi birçok ünlü sanatçı da Türk Telekom Müzik aracılığıyla Sevgililer Günü mesajlarını müzikseverlerle paylaşacak.

Türkiye'nin sevilen dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, 14 Şubat Sevgililer Günü'nden ilham alarak hazırladığı içerikleri müzikseverlerle paylaşacak. Türk Telekom Müzik üyeleri, bu güne özel şarkı seçimleriyle platform üzerinden aşk şarkıları listesi hazırlayacak. Türk Telekom Müzik üyeleri, sosyal medyadan istedikleri şarkıyı seçerek, Türkiye'nin ilk aşk şarkıları listesine ekleyebilecek.

Bengü, Göksel, Derya Uluğ, Can Bonomo, İrem Derici ve Gökhan Tepe gibi birçok ünlü sanatçının hazırladığı Sevgililer Günü'ne özel videolar, Türk Telekom Müzik sosyal medya hesapları üzerinden izlenebilecek. Türk Telekom Müzik üyeleri, Türk Telekom Müzik sosyal medya hesaplarında, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlanan aşk ve sevgi temalı listelerin yanı sıra 'En İyi 5' şarkı listelerini de keyifle dinleyebilecek. Türk Telekom Müzik sosyal medya hesaplarını takip edenler, özel olarak görselleştirilen romantik şarkı sözlerini takip ederek, en sevgi dolu şarkılara eşlik edebilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom Müzik'ten bir ilk! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement