Türk Yıldızları Gösteride Parça Düşürmüş - Son Dakika
Güncel

Türk Yıldızları Gösteride Parça Düşürmüş

Türk Yıldızları Gösteride Parça Düşürmüş

İzmir'de 9 Eylül Kurtuluş Günü kutlamalarında, izleyenleri büyüleyen Türk yıldızlarının gösterisi sırasında, uçaklardan birinin anten kaplamasının denize düştüğü ortaya çıktı.

10.09.2014 12:29

İzmir'de 9 Eylül Kurtuluş Günü kutlamalarında, izleyenleri büyüleyen Türk yıldızlarının gösterisi sırasında, uçaklardan birinin anten kaplamasının denize düştüğü ortaya çıktı. Ancak Türk Yıldızları, kendilerine ait Facebook hesabından, kopan parçanın plastik kaplama olduğu ve uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmeden uçağın iniş yaptığı açıklandı.

İzmir'de dünkü kutlamalarında, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın en seçkin pilotları Türk Yıldızları takımı olarak gösteri yaptı. 'Bu ülkenin bağrından çıkan yiğitler' ve 'Türkiye Cumhuriyeti'nin gökyüzündeki milli takımı' olarak anons edilen Türk Yıldızı pilotlarının Körfez'in üzerindeki gösterisini, Gündoğdu Meydanı'nda toplanan onbinlerce vatandaş, hayranlıkla izledi.

Özellikle uçakların yakın mesafelerden birbirlerinin yanından geçtiği zamanlar, heyecanın doruğa çıktı. Kordon'un yanı sıra Güzelyalı ve Karşıyaka'daki vatandaşlar da, gösterileri açık alanlarda, evlerinin balkonundan izleme fırsatı buldu.

Ancak Türk Yıldızları'nın gösterisi sırasında, uçaklardan bir tanesinin anten kaplamasının denize düştüğü ortaya çıktı. Bu durumun bazı vatandaşlar tarafından sosyal medyada paylaşılmasıyla, Türk Yıldızları, kendilerine ait facebook hesabından, açıklama yaptı. Açıklamada, 4 nolu uçaktan kopan parçanın plastik kaplama olduğu ve uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmeden uçağın iniş yaptığı açıklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Yıldızları Gösteride Parça Düşürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement