Turkcell Genel Müdürü'nün Acı Günü - Son Dakika
Teknoloji

Turkcell Genel Müdürü'nün Acı Günü

Turkcell Genel Müdürü\'nün Acı Günü

Gazeteci Tulu Gümüştekin, tatilini geçirdiği Sardunya Adası'nda hayatını kaybetti.

02.08.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Türk basınının saygın ismi Gümüştekin, uzun süredir karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Yaklaşık bir haftadır annesi ve Turkcell'in Genel Müdürü olan eşi Kaan Terzioğlu ile birlikte İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatilde olan Tulu Gümüştekin, dün akşam saatlerinde otelinde aniden rahatsızlandı.


Uzun süredir karaciğer rahatsızlığından dolayı tedavi gören Tulu Gümüştekin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dünya Ekonomik Forumu (World Economic Forum) tarafından "Geleceğin 100 Global Lideri" ödülüne layık görülen Gümüştekin, Sabah Gazetesi'nde önemli makalelere imza atmıştı. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, resmi Twitter hesabı üzerinden "Burası cennet derdi, burada cennete gitti. Tulu'mu kaybettim. Acımı paylaşanlara teşekkür ederim" yazılı fotoğraf eşliğinde paylaşımda bulundu.


Öte yandan Gümüştekin'in cenazesinin 3 Ağustos 2015'te, Fatih Camii'nden ikindi namazını takiben kaldırılacağı ve Ulus mezarlığına defnedileceği belirtildi. TeknoKulis ekibi olarak Tulu Gümüştekin'e Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyoruz.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Turkcell Genel Müdürü'nün Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement