Turkcell Yıldızlı Gecelerinde Fransız Diva Emma Shapplin ve Monica Molina Rüzgarı Esecek - Son Dakika
Güncel

Turkcell Yıldızlı Gecelerinde Fransız Diva Emma Shapplin ve Monica Molina Rüzgarı Esecek

Ağustos boyunca Turkcell'in 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinin ilk yabancı sanatçı konseri, Türkiye'de en çok sevilen sanatçılardan biri olarak bilinen Fransız Diva Emma Shapplin ile başlıyor.

14.07.2014 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağustos boyunca Turkcell'in 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler konserlerinin ilk yabancı sanatçı konseri, Türkiye'de en çok sevilen sanatçılardan biri olarak bilinen Fransız Diva Emma Shapplin ile başlıyor. Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında sahne alacak yabancı sanatçılardan bir diğeri de aşk şarkılarının büyülü sesi Monica Molina olacak.

-EMMA SHAPPLİN 2 AĞUSTOS AKŞAMI AÇIKHAVADA OLACAK-

2 Ağustos'ta Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında, geçtiğimiz Mayıs ayında Sony music etiketiyle "Power Love' resmi sponsorlugunda yayımladıgı electro-pop albumu' DUST OF A DANDY' ile farklı bir çıkış yapan Emma Shapplin, Avrupa turnesi kapsamında en çok değer verdiği sahnelerden birisi olarak nitelediği Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sanhesi'nde yeni showu ile sahne alacak. Dünya çapında 2 milyon albüm satışı yapan ve altın plak ödülüne layık görülen Emma Shapplin, müzikal kariyerine klasik müzik ile başlayıp sonrasında rock müzik ile yoluna devam etme kararı aldı ve bu iki müziği de kullanarak kendine özel bir tarz geliştirdi. Büyük bir titizlikle albümün her aşamasında bizzat imzası bulunan sanatçı, albümündeki tüm şarkıları İngilizce olarak yazdı ve besteledi. Kendi deyimiyle sert ve mütevazı, güçlü ve olgun ama yine de şiirsel "Dust Of A Dandy" albümünün fotoğraf çalışmalarını da yapan sanatçı, albümün prodüktörlüğünü de üstlendi.

-AŞK DOLU ŞARKILARI, YUMUŞACIK SESİ İLE TANINAN MONİCA MOLİNA-

Aşk dolu şarkıları, yumuşacık sesi ile tanınan Monica Molina çıkardığı tüm albümleri ile Türkiye'de büyük satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor. Biletleri haftalar öncesi tükenen konserleriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yıldız, İspanya'nın efsanevi şarkıcısı babası Antonio Molina'nın, en önemli şarkılarını yeniden yorumladığı Mar Blanca albümünün Dünya Turnesi kapsamında Türkiye'de seslendirecek.İspanyol diva Monica Molina kariyerinin en özel şarkıları ve yepyeni albümü Mar Blanca'daki etkileyici şarkıları ile Pera Event organizasyonuyla Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 6 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Turkcell Yıldızlı Gecelerinde Fransız Diva Emma Shapplin ve Monica Molina Rüzgarı Esecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement