Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu - Son Dakika
Spor

Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu

Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu

Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, 128 delegenin katılımıyla başladı.

28.09.2013 14:00

Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, 128 delegenin katılımıyla başladı.

Crowne Plaza Oteldeki Olağanüstü Genel Kurula, Federasyon Başkanı Hüseyin Yıldırım, Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Federasyon eski başkanı Mehmet Terzi'nin yanı sıra camianın önde gelen isimleri katıldı.

Başkanlığını Fazlı Bayram Hadi'nin yaptığı divan kurulunda Dündar Ziya Gültekin, Coşkun Dere ve Faruk Çıgıroğlu yer aldı.

Federasyon başkanlığına getirilen Hüseyin Yıldırım, eski federasyon başkanlarını Mehmet Yurdadön ve Mehmet Terziye teşekkür ederek yeni seçilecek başkana başarılar diledi.

Federasyon başkanlığı için tek aday olan Fatih Çintımar'ın ekibiyle birlikte atletizmin dünyanın ilk 10'a girmesi için gayret göstereceklerini ifade etti. Çintımarın, şöyle devam etti:

"İleri gitmeyi dünyanın ilk 10 içerisinde yer almayı hedefleyen bir atletizm federasyonu bekliyor. Bizde bu camiayı oraya taşıyabilmek için bütün gücümüz ve gayretimizle en üst seviyeye getirmeye çalışacağız. Türkiye'de atletizm illerimiz ve ilçelerimizin tamamında yapılır hale getirebilmek için oralardaki antrenör sayımızı artırarak Türkiye'deki bütün gençliğin atletizm içine girmesini sağlamak için uğraşacağız."

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement