Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Açıklama Açıklaması - Son Dakika
Spor

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Açıklama Açıklaması

"30. Cumhurbaşkanlığı Kupası final karşılaşmasının biletlerinin satışta olmaması ile ilgili sosyal medyada paylaşılmakta olan ve yanlış algı yaratan bilgiler, mevcut durumla ilgili bir açıklamayı gerektirmektedir" ''Biletler, dün akşam saat 20.00'den itibaren Biletix internet sitesinden satışa sunulmuştur.

08.10.2014 18:53

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe ile Pınar Karşıyaka'nın bu akşam karşı karşıya geleceği 30. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının biletleriyle ilgili sosyal medyada yer alan bilgiler üzerine, bir açıklama yayımladı.

Federasyondan yapılan açıklama, "30. Cumhurbaşkanlığı Kupası final karşılaşmasının biletlerinin satışta olmaması ile ilgili sosyal medyada paylaşılmakta olan ve yanlış algı yaratan bilgiler mevcut durumla ilgili bir açıklamayı gerektirmektedir. Biletler, dün akşam saat 20.00'den itibaren Biletix internet sitesinden satışa sunulmuştur. Bilet satışları bugün saat 15.00'ten itibaren de Ankara Spor Salonu gişelerinden ve Biletix perakende satış noktalarından devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, dün düzenlenmesi planlanan basın toplantısının, Fenerbahçe Ülker takımının Ankara'ya geç saatlerde ulaşması nedeniyle yapılamadığı da aktarılarak, "Karşılaşma sonrasında takım başantrenörlerinin ve takım kaptanlarının katılacağı toplantı Ankara Spor Salonu Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirilecektir" ifadeleri kullanıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan Açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement