Türkiye'de Bir İlk, 7 Günde Köprü Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Bir İlk, 7 Günde Köprü Yapılacak

Türkiye\'de Bir İlk, 7 Günde Köprü Yapılacak

Pendik Belediyesi, temelini attığı Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidini 7 günde tamamlayarak bir rekora imza atacak.

05.03.2014 16:06  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik Belediyesi, temelini attığı Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidi'ni 7 günde tamamlayarak bir rekora imza atacak. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bir ayda yaptıkları beş büyük açılışın ardından, temeli atılan araç üst geçidini de 7 gün gibi kısa bir sürede tamamlayarak hizmete sunacaklarını açıkladı.

Bir ay içinde arka arkaya gerçekleştirdiği açılışlarla Güllübağlar Afet Koordinasyon Merkezi ve Belediye Ek Hizmet Binası, Fevzi Çakmak Arif Nihat Asya Kültür Merkezi, Velibaba Ali Ulvi Kurucu Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Dumlupınar Hamid Aytaç Kültür Merkezi ile Dolayoba Spor Kompleksi'ni hizmete kazandıran Pendik Belediyesi, büyük bir başarıya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Güzelyalı'yı sahille buluşturacak olan Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidi'nin temelini atan Pendik Belediyesi, 7 günde tamamlayacak. 40 metre uzunluğuna ve 15 metre genişliğine sahip köprüde iki gidiş-iki geliş araç yolu vee iki yaya yolu yer alacak.

Temel çalışmalarının bitmesinden sonra 7 gün gibi kısa bir sürede köprünün tamamlanacağını ifade eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Hem yatırımın niteliği, hem de yapım süresi ile bir ilki başarmış olacağız" dedi. 19 Mart'ta hizmete açılması beklenen Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidi, 2 milyon liraya mal olacak. Köprü, bir ilçe belediyesinin kendi bütçesinden karşılayarak yapmasıyla da Türkiye'de ilklerden birini gerçekleştirmiş olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'de Bir İlk, 7 Günde Köprü Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement