Türkiye'de Dijital Eğitimin Adresi: Sinavo.com - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Dijital Eğitimin Adresi: Sinavo.com

Türkiye\'de Dijital Eğitimin Adresi: Sinavo.com

Sinavo.com, LGS/LYS ve KPSS sınavlarına pratik ve eğlenceli bir şekilde hazırlanma imkanı sunuyor.

02.04.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LGS/LYS ve KPSS'ye hazırlanmanın en pratik ve eğlenceli yolu: Sinavo.com

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Aslanoba Capital'den 750 bin dolar yatırım alarak şirket değeri 3,5 milyon dolara ulaşan Türkiye'nin ilk ve tek sosyal eğitim platformu Sinavo.com, LGS/LYS ve KPSS sınavlarına pratik ve eğlenceli bir şekilde hazırlanma imkanı sunuyor.

Eğitimde bilgi, eşitlik ve eğlence teması üzerine kurulan Sinavo.com kullanıcıları, konu anlatımlı videolar, soru çözümleri ve oyunlarla konuları keyifli bir şekilde öğreniyor; deneme sınavlarıyla bilgilerini ölçüyor.

Demografik ve ekonomik nedenlerden dolayı eşit kaynaklara ulaşamayan öğrencilere fırsat yaratmak amacıyla 2011 yılında kurulan Sinavo.com, kullanıcılarını konu anlatımlı videolar, örnek sorular ve keyifli oyunlarla LGS/LYS ve KPSS sınavlarına hazırlıyor.

Aslanoba Capital'den Sinavo.com 750 bin dolar yatırım

Türkiye'de farklı alanlardaki online platformları takip ederek yatırımları değerlendiren E-Tohum tarafından 2011 yılında 1200 proje arasından en başarılı 15 girişim arasında gösterilen Sinavo.com, 2013 yılı son çeyreğinde Aslanoba Capital'den 750 bin dolar yatırım aldı ve böylece şirket değeri 3,5 milyon dolara ulaştı.

İnteraktif bir yapıya sahip olan Sinavo.com, müfredatı kapsayan 100 bin sorudan oluşan soru bankasıyla öğrenciler için önemli bir kaynak oluşturuyor. Kullanıcılar, dünya çapında yapay zeka uygulaması ile tanınan Brahim Hnich'in hazırladığı alt yapı sayesinde hangi alanlarda zayıf ve kuvvetli olduklarını istatistiklerle görebiliyor; böylece eksiklerini kolayca belirleyip tamamlayabiliyor.

Türkiye'nin ilk ve tek sosyal eğitim platformu Sinavo.com'a üye olarak, pratik, ekonomik ve eğlenceli dijital eğitim ayrıcalığını hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'de Dijital Eğitimin Adresi: Sinavo.com - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Emre Burdurlu: Gercekten videolr super kaliteli. Mukemmel bir is cıkarmıslar. Tebrikler... 0 0 Yanıtla

Advertisement