Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Yolcu Rekoru Kırıldı - Son Dakika
Güncel

Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Yolcu Rekoru Kırıldı

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları'nda tüm zamanların uçuş rekoru kırıldı.

11.07.2016 17:48  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen tatilciler bayram sonrası dönüş için havayolunu tercih edince İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında yolcu rekoru kırıldı.

2228 İNİŞ VE KALKIŞ GERÇEKLEŞTİ

Her iki havalimanından elde edilen verilere göre toplam 2228 iniş ve kalkış gerçekleştirildi. Aynı gün uçan yolcu sayısı ise 233 bin 542 oldu.Tatilin son günü olan 10 Temmuz Pazar gününde Atatürk Havalimanı'nda iniş ve kalkış olmak üzere toplam bin 443 uçak uçuş gerçekleştirdi.

142 BİN YOLCU SEYAHAT ETTİ

Bu rakamlarla birlikte Atatürk Havalimanı'nda bir gün içerisinde gerçekleşen iniş ve kalkışlarda en yüksek istatistiğe ulaşılarak uçuş rekoru kırıldı. Buna göre aynı gün seyahat eden yolcuların sayısı ise 142 bin 2 olarak gerçekleşti.

91 BİN YOLCU UÇTU

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da Atatürk Havalimanı'nda olduğu gibi tüm zamanların rekoru kırıldı. Toplam 785 uçak tatilin son günü olan pazar gününde iniş ve kalkış gerçekleştirdi. Bir günde uçan yolcu sayısı ise 91 bin 540 oldu.

BİR REKORDA SINIR KAPISINDAN

Kapıkule Gümrük Kapısı'ndan dün Türkiye'ye gelen 36 bin 965 yolcu, tüm zamanların rekor yolcu girişi olarak kayıtlara geçti.

Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı\'nda Yolcu Rekoru Kırıldı

Son Dakika Güncel Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Yolcu Rekoru Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Balta: Zaten millet ewe geliyor ne rekoru 0 0 Yanıtla
  • Yavuz: Meyva veren ağacı taşlarlar burayı bombalamasın da düşmanlar babaeski terminalinimi bombalasın terör den tek kurtuluş meyva vermeyi kesmek hayatı durdurup bu toprakları terketmek aksi takdirde düşman durmayacak napalım terkedelim mi yurdumuzu 0 0 Yanıtla
  • ESMER TC: ALTTAKI YAZIMI VE 2 3 YAZIMI DEGERLENDIRIN BEN 20 YIL ALMANYADA HIC BIR SOSYAL YARDIM ALMADIM VE DE ARTIK ANLADIMKI BU AVRUPALI ARTIK KOLE TURIZIMI UYGULUYOR CALISAN ALDIGINI BU DEVLETLERDE BIRAKIYOR YANI 13 MILLYON YADA DAHA FAZLA TC VATANDASI HEM ISCI HEM TURIST YANI TURIS KOLE BENCE BUNU DUSUNUN VEDE VATANA SAHIP CIKIN ALLAH HER KESI SEVDIKLERINLE YASATSIN 0 0 Yanıtla
  • ESMER TC: TEKRAR SELAMLAR BIZ 3 4 MILYON TURISTTEN GELECEK BEKLEMEYELIM DEMISTIM 13 MILYON VEDE BELKI DAHA FAZLA VATAN DASIMIZ AVRUPADA CESITLI DEVLETLERDE CALISIYOR VE TURK MILETI ISCI GOZUKUYOR ALDIGI AYLIK ZOR YETIYOR SARTLAR CUNKU AGIR AYLIGI AY SONUNU ZOR CIKARIYOR CUNKU AYLIGI BU CALISTIGI DEVLETTE KIRA OLSUN VERGI SIGORTA MUTFAK HARCAMALARI YANI BIR NEVI KOLE TURIZMI OLMUS AVRUPA YANI ALMAN DA 3, 5 4 MILYON CALISAN 0 0 Yanıtla
  • ESMER TC: SELAMLAR TC MILLETI YURT DISINDAN GELEN VATANDASLAR TURIST DEGIL VE AY LARCA CALISAN AILE VE VATANINDAN AYRIKALAN BIR ISCI DIR BU VATANDASLAR KESKE VATANINDA OLSALAR DA ORADA ISCI OLMASALAR DI TEMENNIM BU HABER GUZEL AMA BIR SEY VAR TURIST GELIYOR DENILIYOR BIZIM HALKIMIZ TURIST DEGIL DIR VEDE ONA BAKARSANIZ AVRUPADA CESITLI DEVLETLERDE COK TURK MILLETININ 13 MILYON HALKI BELKI DAHA FAZLA FERDI VARBU INSANLAR 11 AY CALI 0 0 Yanıtla

Advertisement