Türkiye Fotoğraf Ligi'nde Üçüncü Ay Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Fotoğraf Ligi'nde Üçüncü Ay Sonuçları Açıklandı

Türkiye Fotoğraf Ligi'nde (TFL) üçüncü ay sonuçları belli oldu.

14.07.2016 11:27

Türkiye Fotoğraf Ligi'nde (TFL) üçüncü ay sonuçları belli oldu.

Fotoğraf tutkunlarının eserlerinin değerlendirilebilmesi amacıyla ülke genelinden 25 takımın katılımıyla internette oluşturulan "Türkiye Fotoğraf Ligi"nin üçüncü ay sonuçları açıklandı.

TFL proje koordinatörlerinden Emre Bostanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ilkini yaptıkları ligde üçüncü ayı tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligde heyecanın sürdüğünü dile getiren Bostanoğlu, "Üçüncü ayda 28 puan alan Çağdaş Odaklı Fotoğraf Sanatçıları Topluluğu birinci, 26 puan alan Afyon Frig Fotoğraf Derneği ikinci, Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği 24 puanla üçüncü oldu. Geride bıraktığımız üç ayın toplamında ise 82 puan alan Afyon Frig Fotoğraf Derneği birinci, Çağdaş Odaklı Fotoğraf Sanatçıları Topluluğu 73 puanla ikinci, Anadolu Selçuklu Fotoğraf Derneği de 65 puanla üçüncülüğü elde etti." dedi.

Rekabetin üçüncü ayda devam ettiğini anlatan Bostanoğlu, "Her ay bize gönderilen fotoğraflardan yarışmaya ilginin ne kadar üst düzeyde olduğunu görüyoruz. İlerleyen süreçte ligimiz daha da büyüyerek yoluna devam edecek." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Fotoğraf Ligi'nde Üçüncü Ay Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement