Türkiye, Htc One M9 Teknolojisini Satışa Sundu - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye, Htc One M9 Teknolojisini Satışa Sundu

Vodafone Türkiye, 1 Mart'ta dünya lansmanı yapılan HTC One M9 teknolojisini satışa sundu.

01.04.2015 11:33

Vodafone Türkiye, 1 Mart'ta dünya lansmanı yapılan HTC One M9 teknolojisini satışa sundu.

Vodafone açıklamasına göre, şirket, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. Bu kapsamda HTC One M9, abonelerine en son teknolojiyi dünyayla aynı anda sunmayı ilke edinen Vodafone tarafından 30 Mart'ta "Vodafone Çok Satanlar Masası"nda satışa sunuldu.

HTC One M9, Vodafone Red Elite tarifelerine ek olarak 36 ay taksitle ayda 50 liradan başlayan ödeme kolaylığıyla Vodafone kullanıcılarına sunuluyor. Tarifeye ek 24 veya 36 ay taksit seçenekleriyle sunulan HTC teknolojisi, Vodafone Red dünyasının uçtan uca iletişim özgürlüğüyle buluşuyor.

HTC One M9, HTC'nin en yenilikçi özelliklere sahip akıllı telefonu olarak mobil internette bir adım öne geçmeye imkan tanıyor. HTC One ailesinin ödüllü tek parça metal tasarımını, çift tonlu mücevher işçiliğiyle taçlandıran HTC One M9, donanım ve yazılım özellikleriyle akıllı telefon sektöründeki beklentilere yanıt veriyor.

Cihaz, 20 megapiksellik arka kamera ve 4 UltraPiksel ön kameranın yanı sıra Dolby Audio ortaklığıyla geliştirilmiş 5.1 Surround ses deneyimi sunan yeni HTC BoomSound teknolojisine sahip. Android ekosisteminin beğenilen arayüzü HTC Sense'in yeni sürümü Sense 7 sayesinde ise HTC One M9 kusursuz bir performansa erişiyor.

HTC One M9 gümüş-altın, kurşuni gri ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle Vodafone Çok Satanlar Masası'nda kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla abonelerinin hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırdıklarını dile getirdi.

Buruk, en son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerine sunma vizyonuyla "HTC One M9"u dünya lansmanından kısa bir süre sonra Türkiye'deki aboneleriyle buluşturduklarını belirterek, "Üstün inovatif özellikleriyle mobil iletişimi bir adım öteye taşıyan HTC One M9'u, tarifeye ek ödeme kolaylığıyla Vodafone Çok Satanlar Masası'nda sunuyoruz. Tüm abonelerimizi, en popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri'ndeki Çok Satanlar Masası'na ve uçtan uca iletişim özgürlüğüyle buluşmak üzere Vodafone Red dünyasına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türkiye, Htc One M9 Teknolojisini Satışa Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement