Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde Bornova Beckerspor, ligin 35. haftasında karşılaştığı Urla Belediyesi’ni 79-55 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı başardı.

01.04.2017 17:22

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde Bornova Beckerspor, ligin 35. haftasında karşılaştığı Urla Belediyesi'ni 79-55 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı başardı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Bornova Beckerspor, ligin 35. haftasında Urla Belediyesi ile karşı karşıya geldi. İlk devresi oldukça çekişmeli ve başa baş giden mücadelede Bornova Beckerspor, her periyodu önde kapatarak, rakibini 79-55 yendi.

Bornova Beckerspor Başantrenörü Olcay Orak, rakibinin maça iyi hazırlandığını ifade ederek, "Uzun oyuncumuzun çok uzun müddet oynamadığı maçta, Urla gibi ligin kaliteli ekiplerinden birini yenmek önemli. Play-Off öncesi açıkçası karakteristik olarak ciddi bir oyun oynadık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Böyle zorlu bir ligde maçın büyük bir bölümünü 5 numarasız, Amerikalı oyuncu olmadan oynamak çok zor. Bence Play-Off öncesi kalan 3 maçımız bize çok güzel doneler verecek. Bu maçtan da güzel doneler elde ettik. Urla Belediyesi takımını tebrik ediyorum. Maça iyi hazırlanmışlar. Biz tecrübemiz ve maçın 2. yarısında yaptığımız müdafaa ile maçı kazandık" dedi.

Özkan: "Rakibimizi kutluyorum"

Urla Belediyespor Başantrenörü Mehmet Özkan ise "Rakibimizi tebrik ediyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı ve bugün çok isabetli oynadılar, çok ciddi oynadılar. Bu, onlar için çok önemli, çok kıymetli bir done; 19'da 8 3'lük bulmuşlar. Biz 14 atışta 0 isabet bulmuşuz. Zone ile 35 dakika mücadele edince başarısız olduk. Rakibi kutluyorum. Kalan 3 maçımızı kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement