Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Orduspor Başantrenörü Durur: "Öncelikli hedefimiz Türkiye ligi"

28.10.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, iki kulvarda mücadele edeceklerini belirterek, öncelikli hedeflerinin Türkiye ligi olduğunu söyledi.

Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında yarın sahalarında Osmaniye Gençlik'le karşılaşacaklarını anımsattı.

Önemsedikleri bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Durur, kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ikinci bayramı yaşatmayı amaçladıklarını ifade etti.

Öncelikli olarak ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini vurgulayan Durur, "Öncelikli hedefimiz Türkiye ligi. Bizim için Avrupa Kupası ikinci planda. Kadroyu yeni baştan kurduk. Bu bir dezavantaj ama oyuncularımızın göstereceği performansla ligde kalmak istiyoruz. Avrupa'da hedef koymuyoruz. Ligde kalmazsak, Avrupa'nın bir önemi olmaz" dedi.

Ligin bu sezon çetin geçeceğini tahmin ettiklerini aktaran Durur, hazırlıkları da buna göre yapacaklarını kaydetti.

Taraftarlardan takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Durur, "Geçen sezon yeterli destek yoktu. Bu sezon taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var. İç sahada alacağımız galibiyetler önem taşıyor. Tüm Orduluları hem lig, hem de Avrupa Kupası maçlarında salona bekliyoruz" diye konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement