Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, "Sınırlı bütçemizle Avrupa'nın en iyi liginde Orduspor'u temsil ediyoruz, biz bu konuda biraz daha takdir ve destek bekliyoruz" dedi.

23.02.2015 11:37

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor Kadın Basketbol Takımı  Başantrenörü Alper Durur, "Sınırlı bütçemizle Avrupa'nın en iyi liginde Orduspor'u temsil ediyoruz, biz bu konuda biraz daha takdir ve destek bekliyoruz" dedi.

Durur, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Adana ASKİ ile karşı karşıya geleceklerini söyledi.

Maç öncesi mor - beyazlı camianın zor günler geçirdiğini ifade eden Durur, basketbol takımının ise aldığı sonuçlarla Orduluların yüzünü güldürmeyi başardığını dile getirdi.

Durur, daha fazla başarı için daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Genç oyunculardan kurulu Orduspor futbol takımının aldığı her galibiyete ne kadar sevinsek azdır. Ancak basketbol takımı da zor şartlar altında en az o kadar büyük işler yapıyor. Sınırlı bütçemizle Avrupa'nın en iyi liginde Orduspor'u temsil ediyoruz. O anlamda biz bu konuda biraz daha takdir ve destek bekliyoruz. Çünkü biz sahada Ordu adına varız. Elde ettiğimiz her bir başarı Orduluları gururlandırıyor."

Durur, yönetimin maddi açıdan kendilerine ellerinden gelen desteği vermeye devam ettiğini söyledi.

Takımda hiçbir oyuncunun alacağı olmadığını vurgulayan Durur, "Bu çok önemli bir şey. Belki gider ve gelirimiz denk olduğu için biraz şanslıyız. Şimdi önümüzde Adana ASKİ maçı var. Kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek arzusundayız" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement