Türkiye Kamu-Sen'den 2'nci Eğitim Öğretim Dönemi Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu-Sen'den 2'nci Eğitim Öğretim Dönemi Değerlendirmesi

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının 2’nci döneminin de bir dizi sıkıntıyla başladığını kaydederek, bu sorunlar içerisinde ilk sırada gelen Seviye Belirleme Sınavı’ndaki kaosun devam ettiğini söyledi.

10.02.2014 16:21

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının 2'nci döneminin de bir dizi sıkıntıyla başladığını kaydederek, bu sorunlar içerisinde ilk sırada gelen Seviye Belirleme Sınavı'ndaki kaosun devam ettiğini söyledi.

Afyonkarahisar'da eğitim ve öğretimin 2'nci döneminin öğretmen eksikliği ve daha bir dizi sorunla başladığını öne süren Şenol, sorunun çözümü için uygulanan ücretli öğretmen uygulamasının başarılı olmadığını söyledi. Öğretmen eksikliğinde Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün büyük yanlışlarının olduğunu iddia eden Şenol, eğitimde yaşanan diğer sıkıntılarla ilgili şunları söyledi:

"Sorumlu, sadece görevlendirme çalışan vekil yöneticiler değil, bunlara bu gücü veren siyasi iradedir. Başarısızlık da siyasi iradenindir. Bakanlığın yürüttüğü yanlış eğitim politikası eğitim sisteminde telafisi mümkün olmayacak zararlar açacaktır. Öte yandan, Yandaş sarı sendikanın akıl almaz bir cömertlikle kabul ettiği 123 TL'lik maaş artışı hükümetin sebep olduğu ekonomik sarsıntıyla daha ilk aylarda süratle erimiştir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu-Sen'den 2'nci Eğitim Öğretim Dönemi Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement