Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ayık Açıklaması - Son Dakika
Spor

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ayık Açıklaması

"İnşallah 19 Nisan'da boynumuz bükülmeyecek, sarılıp birbirimizi kutlayacağız. Daha da önemlisi hemen 20 Nisan'da başlamak kaydıyla kayağı hak ettiği yere getireceğiz"

04.04.2014 20:43

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, "İnşallah 19 Nisan'da boynumuz bükülmeyecek, sarılıp birbirimizi kutlayacağız. Daha da önemlisi hemen 20 Nisan'da başlamak kaydıyla kayağı hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Federasyon başkanlığı seçim çalışması kapsamında Kars'ın Sarıkamış ilçesine gelen Ayık, bir otelde, kayak kulüp temsilcileri ve antrenörlerle bir araya geldi.

Türkiye Kayak Federasyonu başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu ifade eden Ayık, kendisine ve yönetim kuruluna destek istedi.

Ayık, 2006 yılından bu yana başkanlığını yaptığı federasyonun,  tesisler ve yapılan yatırımlarla sporculara büyük malzeme desteği sağladığını, yönetim olarak büyük fedakarlıklarla çalıştıklarını söyledi.

Sarıkamış'ta bulunan kulüplerin her zaman kendilerine büyük destek verdiği için müteşekkir olduğunu vurgulayan Ayık, şunları kaydetti:

"İnşallah 19 Nisan'da boynumuz bükülmeyecek, sarılıp birbirimizi kutlayacağız. Daha da önemlisi hemen 20 Nisan'da başlamak kaydıyla kayağı hak ettiği yere getireceğiz. Yönetime geldikten sonra elimizden geldiğince Sarıkamış'ın hakkını vermeye çalıştık. Sizin bize duyduğunuz güveni, hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Bu iş büyük bir özveri işi. Biz yaklaşık 100 kişilik gönüllü ordusuyla çalışıyoruz. Bizim kapımız herkese açık yeter ki birileri kayağa destek vermek istesin, kayağa bir güzellik katmak istesin. Yardımlarınıza ihtiyacımız var."

Ayık, "Bir seçim sürecine girdik. İnşallah ayın 19'unda 400 üyeyle kayağı yönetecek arkadaşları belirleyeceğiz. Tabii ki gönlümüz, arzumuz bizi desteklemeniz, bizimle birlikte olmanız. Ama daha da önemlisi seçim bittikten sonra bizimle birlikte olmanız" ifadelerini kullandı.

Bu arada, toplantıya katılanların "Özer Ayık sizinleyiz" yazılı pankart açtıkları görüldü. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ayık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement