Türkiye'nin Haber Trendini Fatih Portakal Değiştiriyor! - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Haber Trendini Fatih Portakal Değiştiriyor!

Türkiye\'nin Haber Trendini Fatih Portakal Değiştiriyor!

Fatih Portakal, haberin hayatındaki yerini, Ankara'yı, dönüm noktası yaşadığı anlarını MAG Mayıs sayısına anlattı.

21.05.2014 15:54  Güncelleme: 15:48

Sevecen, içten ve en önemlisi evimizden, bizden biri Fatih Portakal. Halkla iç içe haber sunuyor, her türlü eleştiriyi saygı ile karşılıyor, her akşam ekranlardan evinize konuk oluyor. Fox Ana Haberin anchorman'i Fatih Portakal kendi ile ilgili merak edilenleri MAG Mayıs sayısına anlattı. Haberin içinden sunumu ile bir çok başarıya imza atan ünlü gazeteci Türkiye'nin haber tarzını değiştiren isimlerin başında yer alıyor. Sosyal medyayı ana haber bültenine konuk eden kendisi ile ilgili eleştirilere cevap veren Fatih Portakal, haberin hayatında ki yerini, haberci olmasaydı ne olurdu sorusunun cevabını, hayatının 'Armağan'ı eşini , MAG okuyucuları için gerçekleştirilen bu özel röportajda paylaşıyor.

Fatih Portakal röportajının öne çıkan başlıkları;

''Türkiye'nin en farklı ve en renkli ana haber bültenine hoş geldiniz.'' ''Geleneksel ana haberi teknoloji ile yoğuruyoruz.Bir de buna ifade özgürlüğünü ekleyince ortaya bu yeni akım çıkıyor.''''Fox Haber merkezi taşınabilir bir merkez. Haberin merkezi neredeyse, Fox Haber merkezi orada. ''

Her sayısında bir birinden başarılı isimlerin röportajına yer veren MAG, merak edilen isimleri okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Haber Trendini Fatih Portakal Değiştiriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement