Türkiye Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği Çankırı'da Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Türkiye Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği Çankırı'da Yapılacak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Teknik toplantıdan detay görüntü -Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Dilaver Abdiloğlu'nun açıklaması Türkiye Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği Çankırı'da yapılacak Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Abdiloğlu: "Türkiye'de okul sporlarında ilk defa trampolin dalında müsabaka yapılıyor.

20.05.2016 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Teknik toplantıdan detay görüntü

-Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Dilaver Abdiloğlu'nun açıklaması Türkiye Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği Çankırı'da yapılacak

Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Abdiloğlu: "Türkiye'de okul sporlarında ilk defa trampolin dalında müsabaka yapılıyor. Bu da Çankırı'ya nasip oldu."

Türki·ye Ci·mnasti·k Federasyonu tarafından düzenlenecek Türkiye Okullararası Cimnastik Trampolin Birinciliği, yarın Çankırı'da başlayacak.

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bir araya gelen teknik heyet, son hazırlıkları tamamladı.

Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Dilaver Abdiloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın başlayacak şampiyona için hazırlıkların büyük oranda tamamlandığını söyledi.

Trampolin dalında ilk kez böyle bir organizasyon yapıldığını bildiren Abdiloğlu, "Okul sporlarının bir organizasyonu. Türkiye'de okul sporlarında ilk defa trampolin dalında müsabaka yapılıyor. Bu da Çankırı'ya nasip oldu. Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile buradaki yetkililer çok ilgi gösterdi. Biz de bu şampiyonayı onlarla yapmak istedik." dedi.

Sporcuların çoğunun kente geldiğini belirten Abdiloğlu, "Müsabakalara 50 kişi katılacak. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde organizasyonu yapıyoruz. Müsabakalar Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek." diye konuştu.

Türkiye Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği Çankırı\'da Yapılacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Okullararası Trampolin Cimnastik Birinciliği Çankırı'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement