Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Vali Güner'e Ziyaret

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Vali Güner\'e Ziyaret

Türkiye Otelciler Federasyonu dördüncü dönem 10. yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.

24.02.2015 17:04

Türkiye Otelciler Federasyonu dördüncü dönem 10. yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret etti.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Ayık, Afyonkarahisar'da bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve bunun sebebinin de Türkiye çapında Afyonkarahisar'ın en önemli termal merkezlerden biri olduğunu belirtti. Türkiye Otelciler Federasyonu olarak aylık olağan toplantılarını Türkiye'nin farklı yerlerinde yaptıklarını hatırlatan ve bu sayede bölgeyi tanımak istediklerini, bununla beraber kendi bilgi ve tecrübelerini paylaşmak istediklerini belirten Ayık, Afyonkarahisar'ın kendi nazarlarındaki yerinin farklı olduğunu, bu anlamda da bu özelliği kendilerine hissettiren herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Ziyarette konuşan Vali Güner ise Kaymakam ve vali olarak görev yaptığı yerlerin içerisinde termal özelliği en iyi şekilde bünyesinde taşıyan, kurduğu sistemlerle bu özelliğini en iyi şekilde koruyan başka bir yer olmadığını, bu anlamda da Afyonkarahisar'ın bu seviyelere taşınmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyaretin sonunda günün anısına Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık tarafından Vali Hakan Yusuf Güner'e Türkiye Otelciler Federasyonun hazırladığı kitap ve broşürler takdim edildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Vali Güner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement