Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ayık, Vali Güner'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ayık, Vali Güner'i Ziyaret Etti

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.

24.02.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Afyonkarahisar'da bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, kentin ülkedeki en önemli termal merkezlerden biri olduğunu belirtti.

Vali Güner de kaymakam ve vali olarak görev yaptığı yerlerin içerisinde termal özelliği en iyi şekilde bünyesinde taşıyan, kurduğu sistemlerle bu özelliğini en iyi şekilde koruyan başka bir yer olmadığını, bu anlamda da Afyonkarahisar'ın bu seviyelere taşınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Afyonkarahisar'da, Cumhurbaşkanı, Başbakan, bürokratlar ve daha bir çok siyasileri ağırladıklarını ifade eden Güner, Afyonkarahisar'a gelen her konuğun ve misafirin kentin termal tesislerinde ve hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını, en kısa zamanda tekrar gelmek istediklerini vurguladı.

Ziyaretin sonunda Ayık, Vali Güner'e Türkiye Otelciler Federasyonun hazırladığı kitap ve broşürler takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ayık, Vali Güner'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement