Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Efe'den Darbe Girişimine Tepki - Son Dakika
Yerel

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Efe'den Darbe Girişimine Tepki

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Efe\'den Darbe Girişimine Tepki

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, 15 Temmuz’da FETÖ terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterdi.

26.07.2016 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, 15 Temmuz'da FETÖ terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterdi.

Efe şunları kaydetti: "15 Temmuz 2016 tarihinde Ülkemiz birlik beraberliğine Millet Egemenliğine demokrasimize temel insan haklarına karşı yapılan darbe karşı milletimizin milli ruh ve refleksle ortaya koyduğu dirençle bertaraf edilmiştir. Tercümanı olmaya çalıştığımız bedensel, işitme-konuşma, görme, zihinsel ve süreğen hastalığı olan engelli ve yakınları ve onlara hizmet verenler adına tüm dünyaya ilan ederiz ki; Ülkemizin toplumsal, siyasal ve ekonomik yaşantısına derin yaralar açan 15 Temmuz darbe girişimini kınıyoruz. Yüzlerce vatan evladının şehit olduğu binlerce insanımızın yaralandığı ve ülkemizin dokusunda izleri silinemeyecek yaralar açmıştır.

Ve bu bağlamada Zayıf ve güçsüz bedenlerimiz, olan veya olmayan, çalışmayan organlarımızla jet, tank, top ve tüfeklerin karşısında duramasak da, edilen nankörlükleri anlamlandıramasak da, başkasının hakkını hukukunu çiğnemeyi, zulmü, insanların hayatlarını karartmayı anlayamasak da Ülkemizde 15 Temmuz 2016 gecesinden itibaren yaşatılmak istenen hukuksuz, değersiz, ahlaksız darbe girişiminin tüm mevcudiyetimiz, hayatımız anlamına gelen inancımız ve değerlerimiz ve sözümüzün tam olarak geçtiği gönlümüz ile karşısındayız. Sadece karşısında olmakla kalmaz zuhur etmemesi için her türlü mücadeleye hazırız."

Hükümetin yanında olduklarını belirten Efe, "Hukuk dışı her hangi bir ortam için tartışmayı 'acaba' sorusunun sorulmasını bile yanlış buluruz. Bugüne kadar olduğu gibi budan sonrada her türlü darbe vb. hukuksuzluğa girişimlere karşı; 'Aziz Milletimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisinin, Devletimizin Birliğini temsil eden Sayın Cumhurbaşkanının ve Hükümetin yanında olduğumuzu tüm dünyaya ilan ederiz." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Efe'den Darbe Girişimine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement