Vodafone "Yılın Sponsoru" Seçildi - Son Dakika
Güncel

Vodafone "Yılın Sponsoru" Seçildi

Vodafone Türkiye, "Türkiye Spor Adamları Ödülleri"nde "Yılın Sponsoru" seçildi.

16.12.2014 11:55  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye, "Türkiye Spor Adamları Ödülleri"nde "Yılın Sponsoru" seçildi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Spor Türkiye AŞ tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Türkiye Spor Adamları Ödülleri"nde "turkiyesporadamlari.com" okurlarının anket ile kullandıkları oyların yüzde 64'ünü alarak 2014'ün en başarılı spor sponsorları sıralamasında ilk sıraya yerleşti.

Harbiye Hilton Convention Center'da düzenlenen ödül töreninde Vodafone Türkiye adına ödülü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk aldı. Buruk, burada yaptığı konuşmada, "Vodafone olarak, sporun, toplumların ekonomik ve sosyal gelişiminde üstlendiği işlevin bilinciyle hareket ediyor, Türkiye'yi dünyanın öncü spor ülkelerinden biri yapma hedefiyle önemli spor yatırımları yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda, futbol ve maraton başta olmak üzere sporun çeşitli dallarına destek verdiklerini belirten Buruk, şöyle devam etti:

"Bu doğrultuda, bir yandan spor izleyicilerinin ve katılımcılarının dijital deneyimlerini zenginleştirecek çalışmalar yürütürken, bir yandan da iletişim gücümüzü ve global bilgi birikimimizi ülkemizde ve yurt dışında harekete geçirerek, ilgili spor dalının farkındalığını ve izlenirliğini artıracak faaliyetlerde bulunuyoruz. Vodafone Türkiye olarak spor alanında büyük bir özveriyle yürüttüğümüz sponsorluk faaliyetlerimizin ödüle layık bulunmasından mutluluk duyduk. Türk toplumunun ekonomik ve sosyal gelişimi için spora desteğimizi sürdüreceğiz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vodafone 'Yılın Sponsoru' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement