Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Başlıyor - Son Dakika
Spor

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Başlıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke'nin konuşması Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'ın konuyması - Şampiyonanın ilk ayak yarışı hafta sonu Düzce'de yapılacak TMF Yönetim Kurulu Üyesi Akülke: "100 sporcuya ulaşacağımızı düşünüyorum" Türkiye Süper Enduro Şampiyonası, hafta sonu Düzce'de yapılacak ilk ayak mücadelesiyle başlayacak.

22.04.2016 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke'nin konuşması

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'ın konuyması - Şampiyonanın ilk ayak yarışı hafta sonu Düzce'de yapılacak

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Akülke:

"100 sporcuya ulaşacağımızı düşünüyorum"

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası, hafta sonu Düzce'de yapılacak ilk ayak mücadelesiyle başlayacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, düzenlenen basın toplantısında, şampiyonanın ilkinin Kaynaşlı ilçesinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Akülke, sıralama mücadelesinin yarın Düzce'deki Anıtpark Meydanı'nda, ilk ayak yarışlarının ise pazar günü Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde yapılacağını kaydetti.

Yarışlara şimdiden 80'in üzerinde sporcunun kayıt yaptırdığını aktaran Akülke, "Gerçekten çok keyifli olacak. Çok farklı engeller var, çok özenle çalıştık. 100 sporcuya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu da organizasyon için inanılmaz bir başarıdır. Kaynaşlı ve Düzce halkına bu projeye sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Keyifli bir çalışma ortamı sağladılar. Onların destekleri çok önemliydi."

Akülke, yarışların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, "Spor Turizmin, Çocuklar da Ülkemizin Geleceğidir" sloganıyla organize edildiğini dile getirdi.

Basın toplantısına katılan Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar da ilçedeki parkurda sadece belli günlerde yarışlar olmayacağını, yarışları 12 aya yaymayı planladıklarını kaydetti.

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Başlıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement