Türkiye'yi Polonya'da Yard. Doç. Kula Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Türkiye'yi Polonya'da Yard. Doç. Kula Temsil Edecek

Türkiye\'yi Polonya\'da Yard. Doç. Kula Temsil Edecek

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü öğretim üyesi Yard.Doç.Ekrem Kula, Avrupa Cam Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

09.10.2013 18:06

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü öğretim üyesi Yard. Doç. Ekrem Kula, Avrupa Cam Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Duygularını anlatan Yard. Doç. Kula, böyle bir festivale katılacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, Avrupa Cam Festivali'ne davet edilen 12 sanatçıdan biri olduğunu söyledi. Kula, " Polonya'da düzenlenecek serginin konsepti Unique-Form-Object (U.F.O) olacak. Yapmış olduğum 'Doble Sentry' adlı çalışma bu festival kapsamında 3 ayrı şehirde sırasıyla Wroclaw, Karkonose Müzesi, Legnisia ve Krakov BB Galerisi'nde sergilenecek" dedi.

Kendi geliştirdiği 'GFT MİDAS' cam tekniği ile ilgili bir konferans vereceğini ve bu teknikle yaptığı çalışmalarından örnekler sunacağını da ifade eden Kula, Avrupa Cam Festivali kapsamında pek çok önemli etkinlik gerçekleştirileceğini kaydetti.

Çeşitli Avrupa ülkelerinden 12 sanatçının katılacağı festivalin, 14-20 Ekim günleri arasında yapılacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'yi Polonya'da Yard. Doç. Kula Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement