Türkkep ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu E-Dönüşüm İşbirliğine İmza Attı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Türkkep ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu E-Dönüşüm İşbirliğine İmza Attı

Türkkep ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu E-Dönüşüm İşbirliğine İmza Attı

Türkiye'nin öncü Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı Türkkep ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) 9 Ocak'ta, TMHGF tüm üyelerinin Türkkep hizmetlerinden özel koşullarda avantajlı şekilde faydalanmasına imkan tanıyan bir "E-Dönüşüm İşbirliği" protokolü imzaladı.

13.01.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin öncü Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı Türkkep ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) 9 Ocak'ta, TMHGF tüm üyelerinin Türkkep hizmetlerinden özel koşullarda avantajlı şekilde faydalanmasına imkan tanıyan bir "E-Dönüşüm İşbirliği" protokolü imzaladı.

Türkiye'nin Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Fatura ve e-Arşiv hizmetlerini bir arada sunan ilk ve tek kurumu olan Türkkep, sunduğu avantajlı hizmetlerle Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) üyelerine büyük kolaylıklar getiriyor. Toplantıda Türkkep ile TMHGF arasında imzalanan "E-Dönüşüm İşbirliği" protokolüyle TMHGF üyesi 28 dernek, 7000 üye ve sektörden 3000 firma artık Türkkep hizmetlerinden özel koşullarda, avantajlı biçimde yararlanabilecek.

Toplantıda Türkkep İcra Kurulu Üyesi Özcan Ermiş, Türkkep Genel Müdürü Yüksel Samast ve TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk birer konuşma yaptı.

Özcan Ermiş, protokolün detaylarını şöyle aktardı: "Türkiye'nin en büyük sektörlerinden birinin bu değerli federasyonuyla bir araya gelmek bizim için çok büyük bir gurur. Bu protokolle TMHGF üyelerine KEP, e-İmza, e-Fatura, e-Defter, e-Mutabakat gibi pek çok e-Dönüşüm hizmeti sunacağız. Bu hizmetleri sunarken, TMHGF üyeleri Türkkep'in Türkiye genelindeki 100'ü aşkın başvuru merkezine 7/24 ulaşabilecekleri gibi Türkkep'in yerinde başvuru hizmet avantajından da faydalanabilecekler."

Toplantıda konuşan Türkkep Genel Müdürü Yüksel Samast şunları söyledi: "Türkkep olarak VUK, TTK ve E-Tebligat Kanunu kapsamında ülkemizdeki tek yetkili hizmet sağlayıcı olarak tüm e-dönüşüm hizmetlerini veriyoruz. Birkaç ay gibi kısa bir sürede 50.000'i aşkın bireysel ve 10.000'i aşkın kurumsal KEP kullanıcısına ulaştı. Bu sayının 2014'te hızlı bir biçimde artmasını bekliyoruz. Ülkemizin her noktasında yaygın hizmet ağıyla yasal geçerli tüm e-hizmetleri tek noktadan sağlayan bir kurum olarak, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile yaptığımız bu E-Dönüşüm İşbirliği'nin federasyon üyesi derneklere, bu derneklerin tüm üyelerine ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz."

Son olarak söz alan TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk ise şunları aktardı: "Tekstil, deri, konfeksiyon, ayakkabı gibi çeşitli sektörlerden yaklaşık 7000 üyemiz ile hizmet veriyoruz. Türkiye'ye sermaye birikimi sağlayan bir sektörüz. 2012-2013 döneminde 27 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik ve bu alanda Çin'den sonra dünyanın ikinci büyük üretici ülkesiyiz. Sektör olarak biz büyük bir aileyiz ve Türkkep gibi kurumlarla yeni işbirlikleri kurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliğinin tüm üyelerimize önemli faydaları olacağına inanıyoruz."

E-Hizmetlerde öncü kurum: Türkkep

Türkkep, yasal düzenlemeler ve uluslararası standartlara göre, KEP Hizmet Sağlayıcı yetkisini BTK denetiminden geçerek ve teknik altyapı yeterliliğini, fiziksel ve elektronik güvenlik altyapı uygunluğunu, gereken uzman kadrosunu ve teknik standartlar ile kriterlere tam uyumluluğu sağlayarak almıştır. Aynı şekilde e-Fatura Özel Entegratörü ve Saklamacı Kuruluş yetkisine de sahiptir. Türkkep bu iki yetkiye sahip olmanın yanı sıra tüm e-dönüşüm hizmetlerini de aynı noktadan alabileceğiniz tek hizmet sağlayıcıdır.

Türkkep'in tüm Türkiye'ye yayılmış olan 100'ün üzerinde bayisi ile yaygın hizmet ağı ve müşterinin tercihine sunulmuş farklı başvuru yöntemleri (müşteri hizmetlerinden, Türkkep başvuru merkezlerinden, internetten ve tüm Türkiye'de yerinde başvuru metoduyla) kullanıcıların vakit kaybetmeden, güvenli ve tasarruflu hizmet almasını sağlar. Türkkepli'ler 7 gün 24 saat Müşteri Destek Hattı'ndan (444 8 537) ve www.turkkep.com.tr adresinden canlı destek alabilir.

Türkkep hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için: www.turkkep.com.tr

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Türkkep ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu E-Dönüşüm İşbirliğine İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement