Tuşba, Başarılı Belediyeler Listesine Girdi - Son Dakika
Yerel

Tuşba, Başarılı Belediyeler Listesine Girdi

Tuşba, Başarılı Belediyeler Listesine Girdi

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, yılın başarılı belediye başkanları arasına girdi.

21.01.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, yılın başarılı belediye başkanları arasına girdi.

Tuşba Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediyeler ve TBMM Yükselen Ses Haber ve Aktüalite Dergisi'nin "2015 yılı en başarılı belediye başkanları" sıralamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in birinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın ise ikinci olduğu bildirildi.

Derginin, 30 büyükşehir belediye başkanı, bin 351 ilçe ve belde belediye başkanı arasında, en başarılı 25 belediye başkanının listede belirtildiğine yer verdiği açıklamada, şöyle denildi:

"Sıralamada Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe, 13. sırada yer aldı. Yükselen Ses Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Obut, belediye başkanlarının yaptığı hizmetlerin yanı sıra kapılarını halka açık tutmalarına, halk ile içi içe olmalarına da önem verdiklerini belirtti. Obut, halkı ile barışık ve mütevazi özelliğe sahip olan belediye başkanlarını yaklaşık 8 aylık çalışmadan sonra belirlediklerini ifade etti. Belediyeler ve TBMM Yükselen Ses Haber ve Aktüalite Dergisi'nin, başarılı belediye başkanlarının fotoğrafları ile projelerinin yer aldığı 2015 yılı takviminde de Tuşba Belediyesinin logosu ile projelerine de geniş yer verildi." - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuşba, Başarılı Belediyeler Listesine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement