Tuşba Belediyesinden Cami ve Okul Bakımı - Son Dakika
Yerel

Tuşba Belediyesinden Cami ve Okul Bakımı

Tuşba Belediyesinden Cami ve Okul Bakımı

Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri müdürlükleri ekipleri, eğitim kurumları, cami ve ibadethanelerin çevre temizliği ile bakım işlerini yaptı.

21.11.2014 11:51

Tuşba Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri müdürlükleri ekipleri, eğitim kurumları, cami ve ibadethanelerin çevre temizliği ile bakım işlerini yaptı.

Belediye, sosyal sorumluluk bilinci ile ilçe sınırlarında, ihtiyaç çerçevesinde eğitim kurumları, cami, Kuran kursları ile taziye evlerinin yapımına destek sağladı.

Seyrantepe Mahallesi'ndeki Hz. Lokman Cami ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulunan ve eline fırça alarak işçilerle birlikte caminin boyasını yapan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, camilerin İslam'ın şiarı, sembolü olduğunu belirtti.

Cami ve eğitim kurumlarının insan hayatının merkezinde olduğunu ifade eden Özgökçe, şöyle konuştu:

"Camiler ve eğitim kurumları hayatımızın deniz feneri durumundadır. Camiler bizim ve şehirlerimizin kimliğidir. Şehirlerin güzelliği camilerin ve okulların güzelliği ve temizliği ile ortaya çıkıyor. Bunun için biz Tuşba Belediyesi olarak bir yandan cami ve ibadethanelerimizin eksikliklerini gidererek inşaatlarını tamamlayıp çevre düzenlemesi yaparken, bir yandan da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri okul ve ibadethane temizliğini düzenli olarak yapıyor. Başta Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğüyle koordineli çalışıyoruz."

Seyrantepe, Atmaca, Bardakçı, Değirmenözü, Özyurt, Beyüzümü, Altıntepe ve Halkalı mahallelerindeki cami, taziye evleri ile Kur'an kurslarını inşaat eksikliklerinin giderilmesi için inşaat malzemesi desteği sunan belediye, Yeni Marangozlar Sitesi, Akköprü, Kalecik, Arısu, Çitören, Dağönü, Alaköy, Mollakasım, Dilimli ve Adıgüzel mahallelerindeki camilerin ise bahçelerine kilit taşı döşeyerek çevre düzenlemesi yaptı.

Ekipler, Altıntepe, İskele, İstasyon, Seyrantepe, Akköprü, Arısu, Şemsibey, Abdurrahmangazi, Beyüzümü, Alaköy, Dilimli, Pirgarip, Dağönü, Mollakasım mahallelerinin okul bahçelerine ise kilit taşı döşeyerek çevre düzenlemesi yaptı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuşba Belediyesinden Cami ve Okul Bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement