Tütüncü, "Bu Kenti Birlikte Yönetiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Bu Kenti Birlikte Yönetiyoruz"

Tütüncü, "Bu Kenti Birlikte Yönetiyoruz"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, STK’larla Antalya’yı en güzel hale getirebilmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

24.09.2014 12:13

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, STK'larla Antalya'yı en güzel hale getirebilmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü yaptığı konuşmada, sivil toplumla birlikte şehri yönetmeyi ve ortak akla ulaşabilmeyi önemsediklerini söyledi. Bu amaçlarıyla demokrasinin temel ideali olan katılımcılığı artırmak istediklerine değinen Başkan Tütüncü, "Bu şehirde hepimiz yaşıyoruz. Bu şehri en güzel hale getirebilmek için de sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla bir uğraşın içerisindeyiz. Belediyeler, elektrik mühendisleri, inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, harita mühendisleri, şehir plancısı, peyzaj mimarı ve mimarlar olarak bu kenti birlikte yönetiyoruz" diye konuştu.

EMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu'na çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Tütüncü, "EMO'nun şehirle ilgili düşüncelerini önemsiyoruz. Hep birlikte Antalya'nın daha güzel olması için çaba sarf edeceğimize inanıyorum. Bu dönem EMO ile Antalya için güzel hizmetler yapmayı, birlikte çalışmayı arzu ediyoruz" dedi.

EMO Antalya Şube Başkanı İlhan Metin de Kepez Belediyesi'nde yapabileceğimiz her türlü çalışmanın içerisinde olacağız.Kepez'de yapılacak olan her türlü sosyal çalışmaya destek vermeye hazırız" açıklamasını yaptı. Metin, üçüncüsünü gerçekleştirecekleri Güneş Sempozyumu ile ilgili Başkan Hakan Tütüncü'den destek istedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Bu Kenti Birlikte Yönetiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement