Tütüncü'den Agc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tütüncü'den Agc'ye Ziyaret

Tütüncü\'den Agc\'ye Ziyaret

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrik ziyaretlerini kabul ediyor.

17.11.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Cemiyetin Kaleiçi'ndeki merkezine giden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Ekim ayında yapılan kongreyle 9 yıldır sürdürdüğü Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için 3 yıl daha yetki alan Başkan Mevlüt Yeni ve Yönetimi Kurulu üyeleri "Hayırlı olsun" ziyaretçilerini kabul ediyor. Cemiyet'in Kaleiçi'ndeki merkezinden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü misafir eden Başkan Yeni ve yönetimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yeni ve yönetimine yeni görev döneminde başarı dileklerinde bulunan Başkan Tütüncü, kamu görevi gören basınla iletişim kanallarını hep açık tuttuğunu anlattı.

AGC'NİN KENTTEKİ AĞIRLIĞI ARTTI

Yasama, yürütme ve yargıdan sonra dördüncü güç olarak kabul edilen basının bir görevinin de halk adına kamu yöneticilerini denetlemek ve uyarmak olduğunu anımsatan Başkan Mevlüt Yeni, ikinci dönemini yaşayan Hakan Tütüncü'nün basınla seviyeli bir ilişki kurmuş olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Cemiyetin çalışmaları hakkında da bilgi veren Yeni, AB programları çerçevesinde sürdürdükleri eğitim programları, sosyal ve kültürel faaliyetlerle her zaman üyelerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin artık kentte ağırlığı olan bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini belirten Başkan Yeni, Başkan Tütüncü de dahil bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle kent yararına her işte yan yana olduklarını kaydetti. Yeni ile ilk tanışıklığını da anlatan Tütüncü'nün ziyareti günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü'den Agc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement