Tuvanam'dan, Paha Biçilemez Bir Koleksiyon Tanıtımı - Son Dakika
Güncel

Tuvanam'dan, Paha Biçilemez Bir Koleksiyon Tanıtımı

MasterCard'ın "Paha Biçilemez İstanbul" Projesi kapsamında, Nişantaşı A46 mağazasında özel bir davet düzenlendi.

14.11.2013 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MasterCard "Paha Biçilemez İstanbul" Projesi kapsamında, Türkiye'nin başarılı moda tasarımcılarından Tuvana Büyükçınar Demir, Tuvanam markasının 2013 -2014 Kış Koleksiyonu "Undart"ın tanıtımı için özel bir davet düzenledi.

MasterCard ve Tuvana Büyükçınar Demir iş birliği ile gerçekleşen davet, Tuvanam 2013 – 2014 Kış Koleksiyonu "Undart"ın davete özel tanıtımı ile başladı. Etkinlik kapsamında, konuklara özel styling de yapan başarılı moda tasarımcısının ürünleri, davetlilerden büyük ilgi gördü.

Koleksiyonunu "postmodern bir enstalasyon" olarak tanımlayan Tuvana Büyükçınar Demir, yarattığı parçalarla, Art Deco temasıyla çerçevelendirilmiş sokak modasına atıfta bulunuyor. Kaşe, krep, deri ve payetin farklı varyantlarının kullanıldığı koleksiyonda, antrasit ve antik gold metal işçiliğinin yanı sıra taş işlemeleri, metal tokalar ve gold detaylı kemerler ön plana çıkıyor.

MasterCard kullanıcılarına özel indirim ayrıcalıkları da sunulan; MasterCard İletişim Müdürü Selin Selimoğlu, MasterCard Pazarlama Müdürü Ceren Türkben Kaya ve Tuvana Büyüçınar Demir'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, cemiyet hayatından Sitare Akdilek, Ahu Orakçıoğlu, Naz Elmas, Simay Bülbül, Hakan Öztürk, Sevda ve Emre Kızılırmak, Şule Argüder, Özge Sander, Begüm Ataklı, Çipe Demir gibi tanınmış isimler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuvanam'dan, Paha Biçilemez Bir Koleksiyon Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement