Tüzdev'den Mamak'ta Dev Organizasyon - Son Dakika
Yerel

Tüzdev'den Mamak'ta Dev Organizasyon

Tüzdev\'den Mamak\'ta Dev Organizasyon

Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Ankara’daki faaliyetlerine hız verdi.

23.02.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) Ankara'daki faaliyetlerine hız verdi. Bu kapsamda Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzalanarak uluslararası sempozyum yapılması kararlaştırıldı.

İşbirliği protokolü, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Öztürk, TÜZDEV Genel Müdürü Mehmet Yılmaz ve TÜZDEV Ankara Şube Başkanı Dr. Mehmet Karasu'nun katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde imzalandı.

Protokol kapsamında, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜZDEV'in 2-3 Mayıs 2015 tarihinde Mamak'ta Uluslararası Üstün Zekalı ve Özel Yeteneklilerin Eğitimi Sempozyumu düzenlemeleri ve Mamak Belediye Başkanlığı'nın organizasyona destek vermesi karara bağlandı.

TÜZDEV'in, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı işbirliği protokolü ülkemizin yer üstü hazinesi olan üstün zekalı ve özel yetenekli çocukların eğitim hizmetlerine erişimlerinin desteklenmesi, AR-GE çalışmalarını ve ulusal eğitim politikalarının geliştirilmesi için destek eğitim programları oluşturulması ve gerektiğinde eğitim kurumları (Çocuk Üniversitesi vb.) kurma çalışmasını kapsıyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüzdev'den Mamak'ta Dev Organizasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement