Tvf Başkanı Mutlugil Diyarbakır'da - Son Dakika
Yerel

Tvf Başkanı Mutlugil Diyarbakır'da

Tvf Başkanı Mutlugil Diyarbakır\'da

Mutlugil: "Fabrika Voleybol Projesi'ne Diyarbakır'da başlamak istiyoruz.

06.09.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, "Fabrika Voleybol Projesi'ne Diyarbakır'da başlamak istiyoruz. Bunun için bir salon arıyoruz" dedi.

Diyarbakır'da düzenlenecek "Voleybol Hakem ve Gözlemci" semineri için kente gelen TVF Başkanı Mutlugil, Diyarbakır Büyükşehir Belediye eş başkanı Fırat Anlı'yı ziyaret etti.

Mutlugil, burada yaptığı konuşmada, Fabrika Voleybol Projesi için Diyarbakır'da çalışma yürüttüklerini söyledi.

"Özellikle voleybolun gerilediği illerde voleybolu tekrar hayata geçirebilmek için önce köklerden başlıyoruz" diyen Mutlugil, şöyle konuştu:

"6-12 yaş arası çocuklar için açtığımız bir Fabrika Voleybol Projesi var. Bu proje ile ufak yaşta çocukları voleybol ile tanıştırıp voleyboldan daha öte fair-play anlayışına sahip bir spor eğitimi veriyoruz. Asıl amacımız çocuklara eğlence ile sporu sevdirmektir. Voleybol ikinci planda. Kulüp sayısını ve aktif lisanslı voleybolcu sayısının artmasını sağlayacak bir proje. Fabrika Voleybol Projesi'ne Diyarbakır'da başlamak istiyoruz. Bunun için bir salon arıyoruz"

Büyükşehir Belediyesi eş başkanı Anlı ise, göçten dolayı gençlere çok fazla sportif imkanlar sunamadıklarını ifade ederek, "Voleybol için kişisel ve kurumsal anlamda birlikte hareket edebiliriz. Kentimizde çok fazla yoksul insan var. Bizim hedef kitlemiz onlar. Asıl onları sporla buluşturmak istiyoruz. Bu konuda sunabileceğimiz ne katkı olursa biz hazırız" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tvf Başkanı Mutlugil Diyarbakır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement