Twitter'da Melih Gökçek'e "Üstünde Ne Var?" Sorusu - Son Dakika
Güncel

Twitter'da Melih Gökçek'e "Üstünde Ne Var?" Sorusu

Melih Gökçek, Twitter'da "Üstünde ne var?" şeklinde soru yönelten takipçisine Pijama ve üşümeyeyim diye havalı yelek..." yanıtını verdi.

29.09.2014 16:26  Güncelleme: 16:29

Sosyal medyayı en etkili kullanan siyasilerden biri olan ve Twitter’da 2 milyonu aşkın takipçi sayısı ile öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dün Twitter’da bir takipçisiyle girdiği sohbet sosyal medyanın gündemine oturdu.

"ÜSTÜNDE NE VAR?"

Gökçek’in dün gece saatlerinde Twitter hesabı üzerinden, “TWİT ALEMİ...HADİ BUYRUN SOHBETE...SORULARINIZI CEVAPLAMAK İSTİYORUM...TABİİ YETİŞEBULDİĞİM KADAR:))” mesajının ardından bir takipçisi Gökçek’e "Üstünde ne var?" diye sordu.

GÖKÇEK'İN YANITI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Gökçek ise bu soruya "Pijama ve üşümeyeyim diye havalı yelek..." yanıtını verdi. Gökçek'in yanıtı takipçileri tarafından çok sayıda retweet aldı.

İşte Gökçek ve takipçisi arasında yaşanan o diyalog;


Twitter\'da Melih Gökçek\'e "Üstünde Ne Var?" Sorusu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Twitter'da Melih Gökçek'e 'Üstünde Ne Var?' Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kıtmir: ankara da melih gökçeği eleştirmek için melih'ten önce melih'tensonra analizini yapmak lazım saygılar 8 2 Yanıtla
  • BİRBİLEN: Bu başkan zamanında 149 dolara aldığı sayaçları halka 300 bazı abonelere de 423 dolara sattığı ortaya çıkmış. Herşeyin ortaya çıkmasından sonra halkın paralarını iade etmemimişmiydi. . Ankara seçmeni de Sonraki seçimlerde de yine kendisini başkan seçmişdi. Ve hala da başkan seçiyor. Ankara halkının tercihi tabii. Bir de alışkanlık. . . . 3 5 Yanıtla

Advertisement