Typ Protokul İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Typ Protokul İmzalandı

Typ Protokul İmzalandı

Bitlis’in Güroymak ilçesinde Bitlis İŞ-Kur İl Müdürlüğü ile Güroymak Kaymakamlığı arasında milli eğitim ve müftülüğe verilecek elemanların çalıştırılması ile ilgili protokol imzalandı.

25.09.2014 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Bitlis İŞ-Kur İl Müdürlüğü ile Güroymak Kaymakamlığı arasında milli eğitim ve müftülüğe verilecek elemanların çalıştırılması ile ilgili protokol imzalandı.

İŞ-Kur İl Müdürü Alattin Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "İşsizliğin yoğun olduğu bu dönemde Güroymak ilçemize "Toplum Yararına Program"ı (TYP) kapsamında milli eğitim, müftülük ve belediye de toplam 200 kişi 8,5 ay boyunca istihdam edecektir. Bu çalışanlarımız asgari ücret ve sigortaları ödenerek çalıştırılacaktır. İlimizin kış aylarının uzun olması ve işsizliğin yaygın olduğu dönemde 200 kişinin istihdamının sağlanması bir nebzede olsa işsizliğe bir çare olduğu kanısındayım. Noter kurası ile istihdam edilecek olan vatandaşlarımız belli olacak. Ayrıca istihdam edilecek olan vatandaşlarımızın erkeklerde 35 yaş üstü, bayanlarda 19 yaş üstü, engelliler, hükümlüler ve terör mağdurları arasında belirlenecektir"dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Typ Protokul İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement