U-17 Malatya Grubunun Şampiyonu Payas Belediyespor Oldu - Son Dakika
Yerel

U-17 Malatya Grubunun Şampiyonu Payas Belediyespor Oldu

U-17 Malatya Grubunun Şampiyonu Payas Belediyespor Oldu

17 Türkiye Futbol Şampiyonası Müsabakaları’nın finalinde Kayserispor’u yenen Hatay Payas Belediyespor Türkiye finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

20.04.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası Müsabakaları'nın finalinde Kayserispor'u yenen Hatay Payas Belediyespor Türkiye finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

Yeşiltepe Stadı'nda oynanan maçta rakibini 2-1 yenen Hatay Payas Belediyespor, Malatya grubunu şampiyon tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U-17 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe Müsabakaları'nın Malatya'da yapılan ayağı 3 gün sürdü ve katılımcı takımlar yarı final maçlarına çıktılar.

Şampiyonanın final maçında Kayserispor ile Hatay Payas Belediyespor finalde karşı karşıya geldi.

Ata Yıldırım, Muhsin Savaş ve Cemil Erdoğan hakem üçlüsü yönettiği karşılaşmaya etkili başlayan Payas, rakibini bulduğu 2 golle mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma sonrası konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir katılımcı takımlara teşekkür ederek, birinci olan Payas takımını tebrik etti.

Malatya'nın şampiyonada iyi bir ev sahipliği yaptığını kaydeden Özdemir, "Spor paydaşlarına bu şampiyonada iyi bir ev sahipliği adına ortaya koyduğu çaba için teşekkür ederim. Şampiyon olan Payas'ı kutluyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel U-17 Malatya Grubunun Şampiyonu Payas Belediyespor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement