Uçar: Engellilere Pozitif Ayrımcılık Şart - Son Dakika
Yerel

Uçar: Engellilere Pozitif Ayrımcılık Şart

Uçar: Engellilere Pozitif Ayrımcılık Şart

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, toplumdaki engelli bireyler için pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirtti.

11.02.2016 08:27

AK Parti'li Uçar'dan engelliler için pozitif ayrımcılık mesajı

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar ve İl Başkan yardımcıları, Merkez İlçe, Kadın , Gençlik , Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlarının katılımıyla, Batman Engelliler Meclisi Bileşenleri çatısı altında bulunan derneklere ziyarette bulundu.

Çok sayıda dernek başkanının hazır bulunduğu ziyarette söz alan AK Parti'li Uçar, "AK Parti'nin dünya sıralamasında zirveyi hak ettiği bir konu var ki, o da engelli vatandaşlarımıza sağladığı imkanlar ve gösterdiği pozitif ayrımcılık. Bu, yurtdışında hayli takdir gören bir uygulama. Sosyal devlet anlayışının en önemli tezahürü, kuşkusuz dezavantajlı kesimlere neler yaptığı üzerinden izlenebiliyor. Bu kapsamda AK Parti, 12 yıllık dönemde engellilerle ilgili de önemli adımlar attığı herkesin malumudur. Kamuda engelli istihdamı 6 kat artırılmış, engelli maaşları %1000-1700 oranlarında artmış. Eşi vefat eden kadınlara, muhtaç asker ailelerine, terör mağdurlarına ve 450 bin engelli refakatçisine evde bakım aylığı bağlanmış. Engelli vatandaşlarımız için yapılanlar asla yetmez, devletimiz güçlendikçe, huzur ve barış ortamı sağlandıkça; sağlanan imkanlara yenileri eklenecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Uçar: Engellilere Pozitif Ayrımcılık Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement