Ücretli Öğretmenler KPSS'ye Hazırlık Amacıyla Görevlerinden Ayrılıyor - Son Dakika
Yerel

Ücretli Öğretmenler KPSS'ye Hazırlık Amacıyla Görevlerinden Ayrılıyor

Ücretli Öğretmenler KPSS\'ye Hazırlık Amacıyla Görevlerinden Ayrılıyor

Batmanın Kozluk ilçesinde ücretli öğretmenlerin KPSS'ye hazırlık amacıyla görevlerinden istifa etmeleri sonucu, öğretmen sıkıntısı baş gösterdi.

04.02.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozluk'ta öğretmen sıkıntısı yaşanabilir

Batmanın Kozluk ilçesinde bazı merkez ve köy okullarında, sene başında görevlendirilen ücretli öğretmenlerin KPSS'ye hazırlanmak isteği ile görevinden ayrıldığı belirtildi.

İlçede önümüzdeki dönemde öğretmen sıkıntısının başlayabileceğini belirten Kozluklular, kadrolu öğretmen atamalarını talep ettiler.

İl yöneticilerine seslenen Kozluklu yurttaşlar "Bazı ücretli öğretmenlerin görevini bırakmasının yanında, bakanlıkça gerçekleştirilen mazeretli öğretmen atamaları da ilçede öğretmen açığını daha da arttırdı. Önümüzdeki hafta başlayacak 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 2. Döneminde, öğretmen açığı yaşamak istemeyen Milli eğitim müdürlüğü, Okul müdürlerinden eksik öğretmen sayısının ivedi bir şekilde bildirmelerini istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 29 Ocak tarihinde okullarda oluşan öğretmen ihtiyacını, yine ücretli öğretmen alımları ile kapatmaya çalışacak" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ücretli Öğretmenler KPSS'ye Hazırlık Amacıyla Görevlerinden Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement