Üçüz Bebeklere, Üçüz Kardeş Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Üçüz Bebeklere, Üçüz Kardeş Geliyor!

Üçüz Bebeklere, Üçüz Kardeş Geliyor!

Konya'da, evliliklerinin üçüncü yılında ikinci üçüz bebeklerini bekleyen çifti, şimdiden 6 çocuğa nasıl bakacaklarını düşünmeye başladı.

12.10.2014 14:46  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, evliliklerinin üçüncü yılında ikinci üçüz bebeklerini bekleyen Cumali-Hacer Karakılçık çifti, şimdiden 6 çocuğa nasıl bakacaklarını düşünüyor. Baba Karakılçık: "İkinci defa üçüz bebek geleceğini öğrenince şoke oldum. O gün akşama kadar kendime gelemedim. İlk üçüzlerimiz daha bir yaşındaydı"

MUTLULUKLA ENDİŞE BİR ARADA

Seydişehir'de yaşayan ve evliliklerinin üçüncü yılında ikinci üçüzlerinin olacağını öğrenen çift, mutlulukla endişeyi bir arada yaşıyor. Baba Cumali Karakılçık (39), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaeli'nde soğuk demircilik yaparken 3 yıl önce eşi ile tanıştıklarını, evlenerek eşinin memleketi Seydişehir'e yerleştiklerini söyledi. Evlendikten bir süre sonra eşinin hamile kaldığını, bebeklerinin üçüz olduğunu öğrenince mutluluklarının katlandığını dile getiren Karakılçık, üçüz bebeklerinin bir yıl önce dünyaya geldiğini belirtti.

BEBEK MASRAFLARINDA MADDİ SIKINTI ÇEKMİŞLER

Hakan, Hamit ve Havva ismini verdikleri çocuklarını imkanları ölçüsünde sağlıklı bir şekilde büyütmeye gayret ettiklerini anlatan Karakılçık, "Özellikle mama ve bez almada maddi sıkıntı yaşadık. Mevsimlik işçi olarak çalışıyorum. Bazen iş oldu çalıştım, bazen çalışamadım. İş olduğunda patronumuz ve kalfalarımız yardımcı olmaya çalıştı" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üçüz Bebeklere, Üçüz Kardeş Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • nilgün os: Adamcağız zaten 6 çocuğu bakamıcaksa yaparmı iki doğum 6 çocuk Allahın taktiri Allah o çocuklara ve anne babaya sağlık sıhhat versin dayanma gücü ve çalışma azmi versin inşallah. Bence adresde belirsinler maddi gücü olanlar Allah rızası için çocukların ihtiyaçlarında destek olsunlar. 0 0 Yanıtla
  • nilgün os: Adamcağız zaten 6 çocuğu bakamıcaksa yaparmı iki doğum 6 çocuk Allahın taktiri Allah o çocuklara ve anne babaya sağlık sıhhat versin dayanma gücü ve çalışma azmi versin inşallah. Bence adresde belirsinler maddi gücü olanlar Allah rızası için çocukların ihtiyaçlarında destek olsunlar 0 0 Yanıtla
  • m.ali koç: çocuklarınızı bile bile öldürmeyin rızkı veren Allahtır(ayet) 0 0 Yanıtla

Advertisement