Üçüzlere Sürpriz Doğum Günü Misafiri - Son Dakika
Güncel

Üçüzlere Sürpriz Doğum Günü Misafiri

Üçüzlere Sürpriz Doğum Günü Misafiri

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Hoş geldin bebek' ziyaretleri kapsamında doğumları sonrası ziyaret ettiği üçüz bebeklerin 2 yaş günü kutlamalarında da yanlarında oldu.

01.10.2013 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 'Hoş geldin bebek' ziyaretleri kapsamında doğumları sonrası ziyaret ettiği üçüz bebeklerin 2 yaş günü kutlamalarında da yanlarında oldu.

Tepebaşı Belediyesi'nde yıllar önce Başkan Ataç tarafından hayata geçirilen 'Hoş geldin bebek' ziyaretleri devam ediyor. İki yıl önce, Batıkent Mahallesi İkizler Sokak'ta oturan Özcan ve Kübra Kıdak çiftlerinin üçüzlerini doğum sonrası ziyaret eden Belediye Başkanı Ataç, aradan geçen zaman sonrasında üçüzlerin 2'nci yaş günlerinde de yanlarında oldu. Aileyle ve üçüzlerle bir süre sohbet eden Ataç, daha sonra çocuklarla beraber mum üfledi ve doğum günü pastasını kesti.

Ziyaret esnasında İHA'ya açıklamalarda bulunan Başkan Ataç, ikinci yaşlarını kutlayan çocukların yanlarında olmaktan ötürü mutlu olduklarını belirterek, "Benim en büyük dileğim; çocukların iyi bir eğitim alarak bu ülkeye hayırlı insanlar olmasıdır. İnşallah uzun, sağlıklı ve ailece yaşacakları bir hayatları olur" dedi.

'Hoş geldin bebek' ziyaretlerinin devam edeceğini anlatan Ataç, "Bizim bu geleneğimiz 2004 öncesi süt projesinden kalan bir geleneğimiz. Şimdi de üçüzlerimizin ziyaretine geldik. Bundan sonra da bu ziyaretlerimiz devam edecek. Bu aralar Eskişehir'de de nüfus hareketlenmesi bayağı iyi. İşte bir de böyle ikiz, üçüz bebekler var. Bu ikizler, üçüzler biraz genetikten de geliyor, ama daha çok tüp bebekten kaynaklanan ikizler, üçüzler çıkıyor. Allah'ın verdiği hepsi kıymetli. Ben, çocukların şansı açık olmaları ve bu ülkeye hayırlı evlatlar olmaları konusunda dua ediyorum" diye konuştu.

Eflin, Esila ve Emir adlı üçüzlerin babası Özcan Kıdak, Başkan Ahmet Ataç'ın çocukları ilk doğumunda da geldiğini ve kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ifade ederek, projeyi çok beğendiklerini kaydetti.

Anne Kübra Kıdak ise, Başkan Ataç'la birlikte doğum günü yaptıklarını ve bu durumun herkese nasip olmayacağını aktararak, Tepebaşı Belediyesi tarafından geliştirilen projeyi sonuna kadar desteklediklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üçüzlere Sürpriz Doğum Günü Misafiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement