Ukrayna'da Düşen Yolcu Uçağı - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'da Düşen Yolcu Uçağı

Ukrayna\'da Düşen Yolcu Uçağı

Kazada 25 yaşındaki kızlarını kaybeden Avustralyalı çift enkaz alanını gezdi Baba Jerzy Dyçnski : "Büyük bir faciada kızımızı kaybettik, onun cesedine ulaşılamadı, acımız çok büyük"

26.07.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'da Malezya yolcu uçağının düşmesi sonucu 25 yaşındaki kızlarını kaybeden Avustralyalı çift, enkaz alanına geldi.

Ukrayna'nın doğusunda düşen Malezya Havayolları uçağının enkazında incelemeler sürerken, kazada 25 yaşındaki kızları Fatima Dycnski'yi kaybeden Ruthart Dycnski ve Jerzy Dycnski, bu sabah enkaz alanını ziyaret etti.

Yanlarında getirdikleri çiçeği uçağın parçaları üzerine bırakan çift, basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, olayın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kızlarının cesedine ulaşılamamasının, acılarını artırdığını kaydeden baba Jerzy Dycnski, arama çalışmalarının devam etmesi gerektiğini belirtti.

Gerekirse arama çalışmalarına kendilerinin de katılacağını ifade eden Jerzy Dycnski, "Büyük bir faciada kızımızı kaybettik, onun cesedine ulaşılamadı, acımız çok büyük. Ona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Anne Ruthart Dycnski ise olayın her yönüyle aydınlatılması gerektiğini belirtirken, masum insanların yaşamını yitirmesinin sarsıcı olduğunu kaydetti.

Çift, enkaz alanını gezdikten sonra bölgeden ayrıldı.

Bu arada enkaz alanında teknik ekipler incelemelerini sürdürürken, ekipler bölgede ceset aramaya devam ediyor. Buğday tarlalarında kayıp cesetleri arayan ekipler, gün boyu süren çalışmalardan bir sonuç elde edemedi.

Ukrayna'nın Rusya sınırına yakın bölgesinde geçen hafta perşembe günü düşen Malezya Havayolları'nın MH17 sefer sayılı uçağında bulunan 283 yolcu ve 15 mürettebattan kurtulan olmamıştı. Kazada ölenlerin 194'ünün Hollanda vatandaşı olduğu açıklanmıştı. - Donets'ka Oblast'

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'da Düşen Yolcu Uçağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement